19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir, “MHP Gebze Bölgesi’nde Oy Patlaması Yaşayacak!”

Gebze 18.06.2018 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir, “MHP Gebze Bölgesi’nde Oy Patlaması Yaşayacak!”

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri çalışmalarına partililer ile Gebze Kent Meydanı’nda tam gaz devam eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP 24 Haziran seçimlerinde büyük bir oy patlamasıyla, bölgemizde ve Kocaeli’nde sürpriz parti olarak ciddi bir performans ve başarı elde edecek.” dedi.

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarını değerlendiren ve Gebze Bölgesi’nde oy tahmininde bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, girilmedik mahalle çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi. Başkan Taşdemir, “Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerine MHP Gebze İlçe Teşkilatı olarak çok ciddi bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Süre çok azaldı. Çalışmalarımızın sonucunda Gebzeli hemşerilerimizden ve Kocaelili vatandaşlarımızdan MHP’nin adaylarına ve mensuplarına çok ciddi bir teveccüh gösterdiğini gözlemledik. Bu bizi fazlasıyla mutlu ediyor. ANKET SONUÇLARI TERS-DÜZ OLACAK Yaptığımız çalışmalardan ve gördüğümüz teveccühten yola çıkarak, 24 Haziran seçimlerini bizim açımızdan çok büyük bir oy patlamasıyla ve bütün anket sonuçlarını ters-düz edip, bölgemizde ve Kocaeli’nde sürpriz parti olarak ciddi bir performans ve başarı elde edeceğine inanıyoruz. Gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli kent meydanındayız. Bütün vekil adaylarımız ile yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız Cumhur İttifakı’na destek verdiklerini, Cumhurbaşkanlığında oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a ama 27. Dönem parlamentosunda milletvekili oylarını MHP’ye vereceklerini söylüyorlar.” diye konuştu. CUMHUR İTTİFAKI 1. TURDA SEÇİLECEK MHP’lilere gösterilen t4eveccühün nedenlerini de açıklayan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Bize gelen bu teveccühün nedeni ise 15 Temmuz sonrasında Genel Başkanımızın devletin almış olduğu kararların arkasında dimdik durmasının etkisinin çok yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Bunun sonuncunda da 24 Haziran seçimlerinde olumlu bir şekilde MHP’nin lehine sonuçlanacağını ve ‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ dediğimiz ittifak 1. Turda açık ara seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Son sözü büyük Türk milleti söyleyecektir. Milletimizin vereceği her karara boynumuz kıldan incedir. 24 Haziran seçimlerinin başta ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye ifade etti.
Yaklaşan 24 Haziran seçimleri çalışmalarına partililer ile Gebze Kent Meydanı’nda tam gaz devam eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP 24 Haziran seçimlerinde büyük bir oy patlamasıyla, bölgemizde ve Kocaeli’nde sürpriz parti olarak ciddi bir performans ve başarı elde edecek.” dedi.

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarını değerlendiren ve Gebze Bölgesi’nde oy tahmininde bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, girilmedik mahalle çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi. Başkan Taşdemir, “Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerine MHP Gebze İlçe Teşkilatı olarak çok ciddi bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Süre çok azaldı. Çalışmalarımızın sonucunda Gebzeli hemşerilerimizden ve Kocaelili vatandaşlarımızdan MHP’nin adaylarına ve mensuplarına çok ciddi bir teveccüh gösterdiğini gözlemledik. Bu bizi fazlasıyla mutlu ediyor.

ANKET SONUÇLARI TERS-DÜZ OLACAK

Yaptığımız çalışmalardan ve gördüğümüz teveccühten yola çıkarak, 24 Haziran seçimlerini bizim açımızdan çok büyük bir oy patlamasıyla ve bütün anket sonuçlarını ters-düz edip, bölgemizde ve Kocaeli’nde sürpriz parti olarak ciddi bir performans ve başarı elde edeceğine inanıyoruz. Gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli kent meydanındayız. Bütün vekil adaylarımız ile yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız Cumhur İttifakı’na destek verdiklerini, Cumhurbaşkanlığında oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a ama 27. Dönem parlamentosunda milletvekili oylarını MHP’ye vereceklerini söylüyorlar.” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI 1. TURDA SEÇİLECEK

MHP’lilere gösterilen t4eveccühün nedenlerini de açıklayan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Bize gelen bu teveccühün nedeni ise 15 Temmuz sonrasında Genel Başkanımızın devletin almış olduğu kararların arkasında dimdik durmasının etkisinin çok yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Bunun sonuncunda da 24 Haziran seçimlerinde olumlu bir şekilde MHP’nin lehine sonuçlanacağını ve ‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ dediğimiz ittifak 1. Turda açık ara seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Son sözü büyük Türk milleti söyleyecektir. Milletimizin vereceği her karara boynumuz kıldan incedir. 24 Haziran seçimlerinin başta ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.