Taşeron İşçiye Müjde!

Kocaeli 09.10.2017 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşeron İşçiye Müjde!

Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı açılış töreninde taşeron işçilerine müjde verdi..

Başbakan Yıldırım, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar'da sona eren toplantının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından kentte yapımı tamamlanan kavşak, köprü ve tünel açılışına katıldı. Kürsüde konuşma yaptığı esnada kendisini dinleyen kalabalıktan bir vatandaşın "Başbakanım taşeron işçilere ne zaman kadro vereceksiniz" diye bağırması üzerine gülümseyen Başbakan Yıldırım, "Taşeron işçilerine merak etmeyin bu senenin sonuna kadar çalışmaların hepsi bitecek" diye yanıt verdi. Başbakan'ın bu söylemi alanı dolduranlardan büyük alkış aldı..
Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı açılış töreninde taşeron işçilerine müjde verdi..

Başbakan Yıldırım, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar'da sona eren toplantının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından kentte yapımı tamamlanan kavşak, köprü ve tünel açılışına katıldı.

Kürsüde konuşma yaptığı esnada kendisini dinleyen kalabalıktan bir vatandaşın "Başbakanım  işçilere ne zaman kadro vereceksiniz" diye bağırması üzerine gülümseyen Başbakan Yıldırım, "Taşeron işçilerine merak etmeyin bu senenin sonuna kadar çalışmaların hepsi bitecek" diye yanıt verdi. Başbakan'ın bu söylemi alanı dolduranlardan büyük alkış aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.