19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşlar yerinden oynayacak mı?

Spor 29.01.2020 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Taşlar yerinden oynayacak mı?

DARICA G.B’DE GÖLCÜKSPOR MAÇI ÖNCESİNE NELER DEĞİŞMELİ?

Son 7 haftadır 3 puanı bir arada göremeyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de kötü gidişat masaya yatırılırken, Teknik Direktör Selahattin Dervent’in takım kurgusunda değişikliklere gitmesi ön görülüyor. Kazanmayı unutan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de taşların yerinden oynaması bekleniyor. Pazar günü deplasmanda kentlisi Gölcükspor karşısında çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına dün saat 16.30’da yaptığı antrenmanla başladı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında ortaya konan futboldan memnun kalmayan Teknik Direktör Selahattin Dervent’in, hafta boyunca yapılacak olan çalışmalarda sistemsel değişiklikler yapması bekleniyor. Alınacak olası bir 3 puanla futbolcularının kaybolan özgüvenini yeniden yukarı çıkaracağına inanan Dervent’in, taktik çalışmalarının yanı sıra psikolojik olarak da oyuncularıyla görüşmeler yapacağı düşünülüyor. Sarı yeşilliler yarın yapacağı taktiksel çift kale maçla Gölcükspor maçına yoğunlaşacak.
DARICA G.B’DE GÖLCÜKSPOR MAÇI ÖNCESİNE NELER DEĞİŞMELİ?

Son 7 haftadır 3 puanı bir arada göremeyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de kötü gidişat masaya yatırılırken, Teknik Direktör Selahattin Dervent’in takım kurgusunda değişikliklere gitmesi ön görülüyor.

Kazanmayı unutan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de taşların yerinden oynaması bekleniyor. Pazar günü deplasmanda kentlisi Gölcükspor karşısında çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına dün saat 16.30’da yaptığı antrenmanla başladı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında ortaya konan futboldan memnun kalmayan Teknik Direktör Selahattin Dervent’in, hafta boyunca yapılacak olan çalışmalarda sistemsel değişiklikler yapması bekleniyor. Alınacak olası bir 3 puanla futbolcularının kaybolan özgüvenini yeniden yukarı çıkaracağına inanan Dervent’in, taktik çalışmalarının yanı sıra psikolojik olarak da oyuncularıyla görüşmeler yapacağı düşünülüyor. Sarı yeşilliler yarın yapacağı taktiksel çift kale maçla Gölcükspor maçına yoğunlaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.