19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tatilde bile durmadılar

Kültür-Sanat 22.01.2020 - 18:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tatilde bile durmadılar

Gebze Köşklü Çeşme Mahallesinde hizmet veren Özel Yeni Umut Okulları ara tatilde de boş durmuyor. Buna göre Yeni Umut Ortaokulu Sömestr tatilinde de öğrencilerini akademik olarak eksiklerini tamamlamak amacıyla 5.6.7 sınıflara 3 gün 6 saat dersle takviye kursu veriyor. Ortaokul olarak aylık kurumsal deneme sınavları sonucunda ölçme değerlendirme biriminin öğrencilerin tam kavrayamadığı konularla ile ilgili çıkardığı kazanım raporu ile hazırlanan takviye programı ile öğrenciler ikinci döneme daha donanımlı olarak başlayacaklar. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Gebze Köşklü Çeşme Mahallesinde hizmet veren Özel Yeni Umut Okulları ara tatilde de boş durmuyor. Buna göre Yeni Umut Ortaokulu Sömestr tatilinde de öğrencilerini akademik olarak eksiklerini tamamlamak amacıyla 5.6.7 sınıflara 3 gün 6 saat dersle takviye kursu veriyor. Ortaokul olarak aylık kurumsal deneme sınavları sonucunda ölçme değerlendirme biriminin öğrencilerin tam kavrayamadığı konularla ile ilgili çıkardığı kazanım raporu ile hazırlanan takviye programı ile öğrenciler ikinci döneme daha donanımlı olarak başlayacaklar.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.