19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tatoğlu’yla hizmete devam!

Spor 26.09.2016 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tatoğlu’yla hizmete devam!

Darıca’nın başarılı ve sevilen ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kararnamesi’nin açıklanmasıyla Darıca’ya asaleten atandı. Darıca’da hizmete devam edeceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Tatoğlu, ‘’Bana bu görevi layık gören tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

Darıca İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kararnamesi’nin açıklanmasıyla Darıca’ya asaleten atandı. 2008 yılından bu yana Darıca’da görevini vekaleten sürdüren Tatoğlu, asalaten aldığı görevle Darıca sporuna katkı sunmaya devam edecek. Spora verdiği değerle taraflı tarafsız her kesimden büyük taktir toplayan Tatoğlu yaptığı açıklamada, ‘’Bana bu görevi layık gören büyüklerimize teşekkür ediyorum. Sporda iyi bir ivme yakalayan Darıca’mıza daha da iyilerini yapmak için çok çalışmaya devam edeceğiz’’dedi. HİKMET TATOĞLU KİMDİR? 1972 tarihinde Rize İkizdere’de doğan Hikmet Tatoğlu, evli ve bir kız çocuk babası. Ortaokulu Rize- İkizdere İmam-Hatip’te, Lise’yi Gebze İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. 1994 Yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’ne girdi. 1998 yılında mezun oldu. Aynı yıl Gebze’de Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başladı. 2008 yılında Kocaeli-Darıca İlçe Gençlik Hizmetler ve Spor Müdür vekili olarak atandı. 2015-2016 Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı.
Darıca’nın başarılı ve sevilen ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kararnamesi’nin açıklanmasıyla Darıca’ya asaleten atandı. Darıca’da hizmete devam edeceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Tatoğlu, ‘’Bana bu görevi layık gören tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

Darıca İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kararnamesi’nin açıklanmasıyla Darıca’ya asaleten atandı. 2008 yılından bu yana Darıca’da görevini vekaleten sürdüren Tatoğlu, asalaten aldığı görevle Darıca sporuna katkı sunmaya devam edecek. Spora verdiği değerle taraflı tarafsız her kesimden büyük taktir toplayan Tatoğlu yaptığı açıklamada, ‘’Bana bu görevi layık gören büyüklerimize teşekkür ediyorum. Sporda iyi bir ivme yakalayan Darıca’mıza daha da iyilerini yapmak için çok çalışmaya devam edeceğiz’’dedi.

HİKMET TATOĞLU KİMDİR?

1972 tarihinde Rize İkizdere’de doğan Hikmet Tatoğlu, evli ve bir kız çocuk babası. Ortaokulu Rize- İkizdere İmam-Hatip’te, Lise’yi Gebze İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. 1994 Yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’ne girdi. 1998 yılında mezun oldu. Aynı yıl Gebze’de Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başladı. 2008 yılında Kocaeli-Darıca İlçe Gençlik Hizmetler ve Spor Müdür vekili olarak atandı. 2015-2016 Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.