19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tavşancıl’da Şık dönemi

Spor 20.06.2019 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tavşancıl’da Şık dönemi

Bölgemizin 1.Küme’de bulunan temsilcilerinden Tavşancılspor, teknik direktör sorununu kendi içinde çözdü. Geçtiğimiz sezonu Bedrettin Şimşek ile tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon için eski çalıştırıcısı Suat Şık ile anlaşmaya vardı. Bir önceki sezon yeşil-beyazlı takımda görev yapan Dilovalı teknik adam Suat Şık, Kulüp Başkanı Mehmet Servet Akkor ile yaptığı görüşmede Tavşancılspor’a ‘evet’ dedi. RENK VE HEYECAN KATACAĞIZ Yeni sezona renk ve heyecan katacak bir kadro oluşturma arzusunda olduklarını dile getiren antrenör Şık, “Transfer dosyasını açtık. Öncelikli hedefimiz elimizdeki mevcut kadroyu korumak. Ardından 3-4 nokta transfer yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda düşündüğümüz isimler var. Ama önceliğimiz iç transfer” dedi.

Bölgemizin 1.Küme’de bulunan temsilcilerinden Tavşancılspor, teknik direktör sorununu kendi içinde çözdü. Geçtiğimiz sezonu Bedrettin Şimşek ile tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon için eski çalıştırıcısı Suat Şık ile anlaşmaya vardı. Bir önceki sezon yeşil-beyazlı takımda görev yapan Dilovalı teknik adam Suat Şık, Kulüp Başkanı Mehmet Servet Akkor ile yaptığı görüşmede Tavşancılspor’a ‘evet’ dedi.

RENK VE HEYECAN KATACAĞIZ

Yeni sezona renk ve heyecan katacak bir kadro oluşturma arzusunda olduklarını dile getiren antrenör Şık, “Transfer dosyasını açtık. Öncelikli hedefimiz elimizdeki mevcut kadroyu korumak. Ardından 3-4 nokta transfer yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda düşündüğümüz isimler var. Ama önceliğimiz iç transfer” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.