Tavşancıl pes etmiyor 0-4

Kocaeli 20.11.2017 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tavşancıl pes etmiyor 0-4

Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele veren Tavşancılspor, Zeki Kemiksiz’inantrenörlüğe gelmesinden sonra toparlanma sürecine girdi. 1937 Seka’dan sonra BaşiskeleBelediyespor’u da farklı mağlup eden yeşil-beyazlılar ligde kalma umutlarını yeşertti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ Zeki Kemiksiz yönetimindeki Tavşancılspor’da umutlar artıyor. Lige kötü başlayan, öyle de devam eden yeşil-beyazlı ekip, takımın başına Gebze’nin tecrübeli antrenörü Zeki Kemiksiz’i getirmesinden sonra çıkışa geçti. Bay haftasından önce 1937 Seka’yı 30 yenerek ilk galibiyetini elde eden yeşil-beyazlı ekip, önceki gün de kendisi gibi küme düşme hattında yer alan sonra BaşiskeleBelediyespor’u farklı mağlup etti. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısında rakibini tartan Tavşancılspor, Başiskele’yi ikinci yarıdaki akıllı futboluyla çözdü. 50.dakikada Celal’le gol perdesini aralayan yeşil-beyazlılar, Kerim’in 70’de attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. Rakibini yoran Tavşancıl’da Kerim 88’de kendisinin ikinci, takımının üçüncünü golünü kaydetti. Maç 3-0 bitecek derken Tahsin 90+1’de skoru ilan etti ve Tavşancılspor aldığı 4-0’lık farklı galibiyetle ligde kalma umutlarını yeşertti.
Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele veren Tavşancılspor, Zeki Kemiksiz’inantrenörlüğe gelmesinden sonra toparlanma sürecine girdi. 1937 Seka’dan sonra BaşiskeleBelediyespor’u da farklı mağlup eden yeşil-beyazlılar ligde kalma umutlarını yeşertti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Zeki Kemiksiz yönetimindeki Tavşancılspor’da umutlar artıyor. Lige kötü başlayan, öyle de devam eden yeşil-beyazlı ekip, takımın başına Gebze’nin tecrübeli antrenörü Zeki Kemiksiz’i getirmesinden sonra çıkışa geçti. Bay haftasından önce 1937 Seka’yı 30 yenerek ilk galibiyetini elde eden yeşil-beyazlı ekip, önceki gün de kendisi gibi küme düşme hattında yer alan sonra BaşiskeleBelediyespor’u farklı mağlup etti. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısında rakibini tartan Tavşancılspor, Başiskele’yi ikinci yarıdaki akıllı futboluyla çözdü. 50.dakikada Celal’le gol perdesini aralayan yeşil-beyazlılar, Kerim’in 70’de attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. Rakibini yoran Tavşancıl’da Kerim 88’de kendisinin ikinci, takımının üçüncünü golünü kaydetti. Maç 3-0 bitecek derken Tahsin 90+1’de skoru ilan etti ve Tavşancılspor aldığı 4-0’lık farklı galibiyetle ligde kalma umutlarını yeşertti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.