Tayfun 1-1’e abone!

Spor 10.12.2018 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayfun 1-1’e abone!

Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele eden Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, beraberlikler zincirine bir yenisini ekledi. Metin Oktay Stadı’nda lider İlimtepe’yi konuk eden bordo beyazlılar, rakibiyle 1-1 berabere kalarak üst üste üçüncü haftada aynı skoru aldı.

Zorlu maça arzulu ve istekli başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri ilk yarıda Berkan ve Mahmut ile yakaladığı çok net gol fırsatlarını tabelaya yansıtamayınca ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya da galibiyeti isteyen taraf olarak coşkulu başlayan Hidropaks Tayfunspor, aradığı gole 70’de ulaştı. ASİST BERKAN, GOL BERK’TEN Hazırlanış açısından son derece güzel gelişen organize atakta Mustafa’nın defansın arkasına verdiği ince pas sonucunda topla buluşan Berkan’ın sağ kanattan içeriye yerden ortasında topu ağlara gönderen Berk Altınkaya, bordo beyazlıları 1-0 öne geçirdi. SEVİNÇ 6 DAKİKA SÜRDÜ Gol sonrasında psikolojik olarak geriye yaslanan Hidropaks Tayfun, rakibine duran toplar dışında pozisyon vermezken, dakikalar 76’yı gösterdiğinde kalesinde talihsiz bir gol gördü. Berkant’ın ceza sahasına girmeden beklenmedik şutu filelere gidince skora denge geldi:1-1 ÜST ÜSTE 3.KEZ 1-1’LİK SKOR Kalesinde gördüğü gol sonrasında yeniden öne geçmek için oyunu rakip yarı sahaya yıkan Fatih Yıldız’ın talebeleri, çabalarından sonuç çıkaramadı ve mücadele karşılıklı atılan goller ile 1-1sonuçlandı. Bu sonucun ardından Hidropaks Tayfunspor üst üste 3.kez sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puanını 13’e yükseltti. Tayfunspor gelecek hafta deplasmanda lig sonuncusu Kandıra G.B Belediyespor’a konuk olacak. YÖNETİM YALNIZ BIRAKMIYOR Hidropaks Tayfunspor ile İlimtepe arasında oynanan zevkli 90 dakikada bordo beyazlı kulübün emektar yöneticileri yine tribündeki yerlerini aldılar. Kulüp Başkanı Cengiz İdacı’nın yanı sıra, Asbaşkan Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun, takımlarını zorlu maçta yalnız bırakmadılar.    
Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele eden Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, beraberlikler zincirine bir yenisini ekledi. Metin Oktay Stadı’nda lider İlimtepe’yi konuk eden bordo beyazlılar, rakibiyle 1-1 berabere kalarak üst üste üçüncü haftada aynı skoru aldı.

Zorlu maça arzulu ve istekli başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri ilk yarıda Berkan ve Mahmut ile yakaladığı çok net gol fırsatlarını tabelaya yansıtamayınca ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya da galibiyeti isteyen taraf olarak coşkulu başlayan Hidropaks Tayfunspor, aradığı gole 70’de ulaştı.

ASİST BERKAN, GOL BERK’TEN

Hazırlanış açısından son derece güzel gelişen organize atakta Mustafa’nın defansın arkasına verdiği ince pas sonucunda topla buluşan Berkan’ın sağ kanattan içeriye yerden ortasında topu ağlara gönderen Berk Altınkaya, bordo beyazlıları 1-0 öne geçirdi.

SEVİNÇ 6 DAKİKA SÜRDÜ

Gol sonrasında psikolojik olarak geriye yaslanan Hidropaks Tayfun, rakibine duran toplar dışında pozisyon vermezken, dakikalar 76’yı gösterdiğinde kalesinde talihsiz bir gol gördü. Berkant’ın ceza sahasına girmeden beklenmedik şutu filelere gidince skora denge geldi:1-1

ÜST ÜSTE 3.KEZ 1-1’LİK SKOR

Kalesinde gördüğü gol sonrasında yeniden öne geçmek için oyunu rakip yarı sahaya yıkan Fatih Yıldız’ın talebeleri, çabalarından sonuç çıkaramadı ve mücadele karşılıklı atılan goller ile 1-1sonuçlandı. Bu sonucun ardından Hidropaks Tayfunspor üst üste 3.kez sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puanını 13’e yükseltti. Tayfunspor gelecek hafta deplasmanda lig sonuncusu Kandıra G.B Belediyespor’a konuk olacak.

YÖNETİM YALNIZ BIRAKMIYOR

Hidropaks Tayfunspor ile İlimtepe arasında oynanan zevkli 90 dakikada bordo beyazlı kulübün emektar yöneticileri yine tribündeki yerlerini aldılar. Kulüp Başkanı Cengiz İdacı’nın yanı sıra, Asbaşkan Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun, takımlarını zorlu maçta yalnız bırakmadılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.