19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tayfun Hidropaks ile esecek

Spor 08.08.2017 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tayfun Hidropaks ile esecek

HİDROPAKS TAYFUNSPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Gebze’nin en eski ve en köklü amatör spor kulüplerinin başında gelen Tayfunspor artık geleceğe umutla bakıyor. İsim sponsor anlaşmasına vardığı Hidropaks’ın katkıları ile yeni sezon çalışmalarına start veren Tayfunspor, kurduğu kadro ilede zirvenin en güçlü adayları arasında yer alıyor. Gebze’de 1976 yılında kurulan, geçmişi, başarısı, güçlü yönetimi, alt yapısı ve salon sporundaki branşları ile bölgenin seçkin camiaları arasında yer alan camia 2017-2018 sezonuna Hidropaks Tayfunspor olarak mücadelesini verecek. Yenilenen kadrosuyla önceki gün topbaşı yapan Gebze temsilcisi, saat 20.00’da yaptığı antrenmanla sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. 21 kişiyle yeni sezon hazırlıklarına start veren Hidropaks Tayfunspor, 1 günlük dinlenmenin ardından çalışmalarına bugün devam edecek. IŞIKDAĞ İDMANI İZLEDİ Hidropaks şirketinin yönetim kurulu başkanı Maruf Işıkdağ aynı zamanda kulübün yönetim kurulu listesinde de görev aldı.  Maruf Işıkdağ yapılan transferlerde de takımın ilk antremanında da yer alarak ekibe destek sundu. Tayfunspor’un kurucu üyelerinden aynı zamanda kulübün başkanı Cengiz İdacı Tayfunspor ile özdeşleşmiş bir isim. Gelinen noktadan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Cengiz İdacı “Çocuğumdan farklı olmayan Tayfunspor’umuzun daha iyi koşullara sahip olmasının mutluluğunu yaşıyorum. Destek sunan, yanımızda olan Hidropaks firmasına ve onun değerli temsilcisi Maruf Işıkdağ’a teşekkür ediyorum” dedi.  SERDAR BULUN SPORTİF DİREKTÖR Federasyonda isim değişikliğini bildiren ve onayını alan Hidropaks Tayfunspor ekibine Serdar Bulun Sportif Direktör olarak katkı sunacak. Gebze spor camiasının yakından tanıdığı Gemak makinanın sahibi Serdar Bulun yıllarca yeşil sahalarda futbol oynamış bir isim. Bilgi ve deneyimini Hidropaks Tayfunspor için aktaracağını belirten Bulun “Öncelikle Hidropaks yönetim kurulu başkanı değerli arkadaşım Maruf Işıkdağ’ın teklifimizi kırmayıp maddi manevi bizlerin yanında olması nedeni ile kendisine teşekkür ediyorum. Hem firması hemde şahsi bölgemiz sporu adına büyük bir kazanım olacaktır. Hidropaks Tayfunspor olarak bu sezon başarıya koşan bir camia olacağımıza inanıyorum” dedi.  UZAY TAKIMI OLDULAR Tayfunspor’un fedakar isimlerinden birisi olan Fatih Yıldız yeni sezon öncesinde oldukça heyecanlı. Camianın en sıkıntılı dönemlerinde büyük fedekarlıklar ve mücadeleler vererek ayakta tutmayı başaran genç teknik adam Fatih Yıldız yeni sezon öncesi HidropaksTayfunspor olarak deyim yerindeyse uzay takım kurdu. Bölgenin yıldız oyuncularını kadrosunda toplayan Fatih Yıldız’a İbrahim Babur ve İlker Öztürk yardımcı olacaklar. Yıldız “Tayfunspor camiası benim bir ailem, bir parçam. Yeni sezon öncesinde sayın Maruf Işıkdağ ve Serdar Bulun’un camiamıza kattığı heyecanını yaşıyoruz. Ekibize dahil olan sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden kaliteli ve gelecek vaadeden isimler. İyi bir ekip olduk, sezon sonunda da inşallah bizlere inananlara şampiyonluğu yaşatırız” dedi.
HİDROPAKS TAYFUNSPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Gebze’nin en eski ve en köklü amatör spor kulüplerinin başında gelen Tayfunspor artık geleceğe umutla bakıyor. İsim sponsor anlaşmasına vardığı Hidropaks’ın katkıları ile yeni sezon çalışmalarına start veren Tayfunspor, kurduğu kadro ilede zirvenin en güçlü adayları arasında yer alıyor.

Gebze’de 1976 yılında kurulan, geçmişi, başarısı, güçlü yönetimi, alt yapısı ve salon sporundaki branşları ile bölgenin seçkin camiaları arasında yer alan camia 2017-2018 sezonuna Hidropaks Tayfunspor olarak mücadelesini verecek. Yenilenen kadrosuyla önceki gün topbaşı yapan Gebze temsilcisi, saat 20.00’da yaptığı antrenmanla sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. 21 kişiyle yeni sezon hazırlıklarına start veren Hidropaks Tayfunspor, 1 günlük dinlenmenin ardından çalışmalarına bugün devam edecek.

IŞIKDAĞ İDMANI İZLEDİ

Hidropaks şirketinin yönetim kurulu başkanı Maruf Işıkdağ aynı zamanda kulübün yönetim kurulu listesinde de görev aldı.  Maruf Işıkdağ yapılan transferlerde de takımın ilk antremanında da yer alarak ekibe destek sundu. Tayfunspor’un kurucu üyelerinden aynı zamanda kulübün başkanı Cengiz İdacı Tayfunspor ile özdeşleşmiş bir isim. Gelinen noktadan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Cengiz İdacı “Çocuğumdan farklı olmayan Tayfunspor’umuzun daha iyi koşullara sahip olmasının mutluluğunu yaşıyorum. Destek sunan, yanımızda olan Hidropaks firmasına ve onun değerli temsilcisi Maruf Işıkdağ’a teşekkür ediyorum” dedi. 

SERDAR BULUN SPORTİF DİREKTÖR

Federasyonda isim değişikliğini bildiren ve onayını alan Hidropaks Tayfunspor ekibine Serdar Bulun Sportif Direktör olarak katkı sunacak. Gebze spor camiasının yakından tanıdığı Gemak makinanın sahibi Serdar Bulun yıllarca yeşil sahalarda futbol oynamış bir isim. Bilgi ve deneyimini Hidropaks Tayfunspor için aktaracağını belirten Bulun “Öncelikle Hidropaks yönetim kurulu başkanı değerli arkadaşım Maruf Işıkdağ’ın teklifimizi kırmayıp maddi manevi bizlerin yanında olması nedeni ile kendisine teşekkür ediyorum. Hem firması hemde şahsi bölgemiz sporu adına büyük bir kazanım olacaktır. Hidropaks Tayfunspor olarak bu sezon başarıya koşan bir camia olacağımıza inanıyorum” dedi. 

UZAY TAKIMI OLDULAR

Tayfunspor’un fedakar isimlerinden birisi olan Fatih Yıldız yeni sezon öncesinde oldukça heyecanlı. Camianın en sıkıntılı dönemlerinde büyük fedekarlıklar ve mücadeleler vererek ayakta tutmayı başaran genç teknik adam Fatih Yıldız yeni sezon öncesi HidropaksTayfunspor olarak deyim yerindeyse uzay takım kurdu. Bölgenin yıldız oyuncularını kadrosunda toplayan Fatih Yıldız’a İbrahim Babur ve İlker Öztürk yardımcı olacaklar. Yıldız “Tayfunspor camiası benim bir ailem, bir parçam. Yeni sezon öncesinde sayın Maruf Işıkdağ ve Serdar Bulun’un camiamıza kattığı heyecanını yaşıyoruz. Ekibize dahil olan sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden kaliteli ve gelecek vaadeden isimler. İyi bir ekip olduk, sezon sonunda da inşallah bizlere inananlara şampiyonluğu yaşatırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.