Tayfun rüzgarı esmeye devam etsin...

Spor 06.12.2019 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tayfun rüzgarı esmeye devam etsin...

Geçen hafta lider Diliskelesispor’u yenerek rakibinin namağlup ünvanına son veren Süper Amatör Lig ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, frene basmak istemiyor. Rüzgarı arkasına alan bordo beyazlı ekip, ligin 13.haftasında sahasında 19 puanlı lig ikincisi Çınarlıspor’u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kalan Gebze temsilcisi, Çınarlıspor’u devirmesi halinde rakibiyle puan puana gelecek. Şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde sürdürebilme adına sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Hidropaks Tayfunspor, Gebzeli futbolseverlerin desteğini bekliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 17.00’da başlayacak. YILDIZ: HAVAMIZ YERİNDE Hidrpaks Tayfunspor Fatih Yıldız yaptığı açıklamada, “Diliskelesi karşısında aldığımız 3 puan bize büyük moral kattı. Havamız gayet yerinde. Verimli bir hafta içi geçirerek tüm hazırlıklarımızı yaptık. Şafak dışında kadromuz bir eksik oyuncu yok. Zor bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimizi yendiğimiz taktirde Play-Off yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Hedefimiz ligi en tepede bitirmek. Bunu başarabilecek güce ve karaktere sahibiz” ifadelerini kullandı.

Geçen hafta lider Diliskelesispor’u yenerek rakibinin namağlup ünvanına son veren Süper Amatör Lig ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, frene basmak istemiyor. Rüzgarı arkasına alan bordo beyazlı ekip, ligin 13.haftasında sahasında 19 puanlı lig ikincisi Çınarlıspor’u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kalan Gebze temsilcisi, Çınarlıspor’u devirmesi halinde rakibiyle puan puana gelecek. Şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde sürdürebilme adına sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Hidropaks Tayfunspor, Gebzeli futbolseverlerin desteğini bekliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 17.00’da başlayacak.

YILDIZ: HAVAMIZ YERİNDE

Hidrpaks Tayfunspor Fatih Yıldız yaptığı açıklamada, “Diliskelesi karşısında aldığımız 3 puan bize büyük moral kattı. Havamız gayet yerinde. Verimli bir hafta içi geçirerek tüm hazırlıklarımızı yaptık. Şafak dışında kadromuz bir eksik oyuncu yok. Zor bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimizi yendiğimiz taktirde Play-Off yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Hedefimiz ligi en tepede bitirmek. Bunu başarabilecek güce ve karaktere sahibiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.