19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tayfunspor'dan erken veda

Spor 08.02.2016 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tayfunspor'dan erken veda

Tayfunspor'dan erken veda

Süper Amatör B Grubu müsabakasında Kandıra Gençler Birliği ile Tayfunspor karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Kandıra oldu. Karşılaşmanın 9. dakikada Fatih Dizman’ın golü bulan ekip Kandıra Gençlerbirliği oldu. Tayfunspor yediği golden sonra berabelik sayısını bulmak için yaptığı hücumlar sırasında defansında açık verdi. Müsabakanın ev sahibi ekip Kandıra 41. dakikada Sefer ile skoru 2-0 yaptı. Golden dört dakika sonra İbrahim ile skoru 3-0 yaparak ilk yarı skorunu belirledi.   TAYFUNSPOR FARKLI YENİLDİ Kandıra Gençlerbirliği ikinci yarıda tempoyu ayarlayan ekip oldu. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında ise Kandıra, rakibi karşısında oyunu istediği gibi yönlendirdi. Kandıra GB. karşılaşmanın 85. dakikasında ise Umut’un golü ile skoru 4-0 yaparak maçın skorunu belirledi. Tayfunspor küme düşen ekip oldu. Tayfunspor süper amatör ligde ancak 1 sezon tutunabildi.
Tayfunspor'dan erken veda
Süper Amatör B Grubu müsabakasında Kandıra Gençler Birliği ile Tayfunspor karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Kandıra oldu. Karşılaşmanın 9. dakikada Fatih Dizman’ın golü bulan ekip Kandıra Gençlerbirliği oldu. Tayfunspor yediği golden sonra berabelik sayısını bulmak için yaptığı hücumlar sırasında defansında açık verdi. Müsabakanın ev sahibi ekip Kandıra 41. dakikada Sefer ile skoru 2-0 yaptı. Golden dört dakika sonra İbrahim ile skoru 3-0 yaparak ilk yarı skorunu belirledi.
 
TAYFUNSPOR FARKLI YENİLDİ
Kandıra Gençlerbirliği ikinci yarıda tempoyu ayarlayan ekip oldu. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında ise Kandıra, rakibi karşısında oyunu istediği gibi yönlendirdi. Kandıra GB. karşılaşmanın 85. dakikasında ise Umut’un golü ile skoru 4-0 yaparak maçın skorunu belirledi. Tayfunspor küme düşen ekip oldu. Tayfunspor süper amatör ligde ancak 1 sezon tutunabildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.