GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

TDED Gebze'den Kısa film yarışması!

Kültür-Sanat 10.04.2020 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TDED Gebze'den Kısa film yarışması!

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Gebze Şubesi'nden online yapılacak önemli bir yarışma daha. Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği son günlerde kültür- edebiyatta bölgemize değer katan TDED Gebze Şubesi internet üzerinden yapacağı yarışma için gençlere çağrıda bulundu. Bir Film Çek İçinde “UMUT” Olsun başlığını taşıyan etkinlik 20 YAŞ ALTI “KISA FİLM” YARIŞMASI adıyla tanıtıldı.   Dernek başkanı Musa Yaşaroğlu'nun verdiği bilgide: “Umudumuzun Koronavirüs’ten daha güçlü olduğunu ve bu zor günlerin er ya da geç geride kalacağını bilen tüm 20 yaş altı gençlerimizi, biriktirdikleri tüm anılardan arda kalanları, hissettikleri ve yaşadıklarından öğrendiklerini hem tarihe hem de geleceğe bir UMUT olarak kaydetmeye davet ediyoruz.” Son Başvuru Tarihi: 23 Nisan 2020 olacak. Sonuçların İlanı: ● 25 Nisan 2020 (Jüri tarafından en çok beğenilen 6 filmin belirlenmesi) ● 26-27-28 Nisan (6 filmin, TDED Gebze Şubesi’nin Facebook adresinde paylaşılarak takipçilerin beğenisine sunulması) ● 29 Nisan 2020 (Facebook hesabımızda en çok beğeni alıp paylaşılan ilk 3 filmin ilanı) Başvuru Adresi: tdedgebze@gmail.com (Ad-Soyad ve İletişim numarası da emailde belirtilecektir.) Sonuçlar TDED Gebze Şubesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.  ÖDÜLLER 1. ESERE 500 TL 2. ESERE 300 TL 3. ESERE 200 TL Şartlar: 1. Eser sahibi olarak 20 Yaş altı grupta yer alanlar başvurabilir. 2. Çekilecek kısa filmin süresi 3 dakikadan fazla olamaz. 3. Yarışmaya gönderilen eserlerden bir kısmı ya da tamamı, TDED Gebze Şubesi tarafından uygun yayınlanabilir ve sosyal medyada paylaşılabilir. 4. Dereceye girenlerin ödülleri kendilerinden istenecek İBAN numaralarına sonuçların ilan edildiği günden bir gün sonra aktarılacaktır.  

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Gebze Şubesi'nden online yapılacak önemli bir yarışma daha. Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği son günlerde kültür- edebiyatta bölgemize değer katan TDED Gebze Şubesi internet üzerinden yapacağı yarışma için gençlere çağrıda bulundu. Bir Film Çek İçinde “UMUT” Olsun başlığını taşıyan etkinlik 20 YAŞ ALTI “KISA FİLM” YARIŞMASI adıyla tanıtıldı.
 

Dernek başkanı Musa Yaşaroğlu'nun verdiği bilgide: “Umudumuzun Koronavirüs’ten daha güçlü olduğunu ve bu zor günlerin er ya da geç geride kalacağını bilen tüm 20 yaş altı gençlerimizi, biriktirdikleri tüm anılardan arda kalanları, hissettikleri ve yaşadıklarından öğrendiklerini hem tarihe hem de geleceğe bir UMUT olarak kaydetmeye davet ediyoruz.” Son Başvuru Tarihi: 23 Nisan 2020 olacak. Sonuçların İlanı:
● 25 Nisan 2020 (Jüri tarafından en çok beğenilen 6 filmin belirlenmesi)
● 26-27-28 Nisan (6 filmin, TDED Gebze Şubesi’nin Facebook adresinde paylaşılarak takipçilerin beğenisine sunulması)
● 29 Nisan 2020 (Facebook hesabımızda en çok beğeni alıp paylaşılan ilk 3 filmin ilanı)
Başvuru Adresi: tdedgebze@gmail.com
(Ad-Soyad ve İletişim numarası da emailde belirtilecektir.)
Sonuçlar TDED Gebze Şubesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

 ÖDÜLLER
1. ESERE 500 TL
2. ESERE 300 TL
3. ESERE 200 TL

Şartlar:
1. Eser sahibi olarak 20 Yaş altı grupta yer alanlar başvurabilir.
2. Çekilecek kısa filmin süresi 3 dakikadan fazla olamaz.
3. Yarışmaya gönderilen eserlerden bir kısmı ya da tamamı, TDED Gebze Şubesi tarafından uygun yayınlanabilir ve sosyal medyada paylaşılabilir.
4. Dereceye girenlerin ödülleri kendilerinden istenecek İBAN numaralarına sonuçların ilan edildiği günden bir gün sonra aktarılacaktır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.