Tebrikler Muzaffer Bıyık!

Darıca 30.05.2020 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tebrikler Muzaffer Bıyık!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile Darıca Cem evi dezenfekte edildi. Göreve geldiği günden bu yana Darıcalılar için ‘Canla Başla’ çalışan Muzaffer Bıyık alkışlanacak bir hareket daha yaptı. Bıyık’ın talimatı ile Darıca Cem evi dezenfekte edildi. Bıyık, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.’ Şeyh Edebali’nin söylemiş olduğu bu sözler her zaman kulağımıza küpe olmuştur. Ayrım yapmadan, her kardeşimiz için görevimizin başında seferberiz. Cem evi ve camilerimiz dahil tüm ibadethaneleri dezenfekte ederek hazır hale getiriyoruz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile Darıca Cem evi dezenfekte edildi.

Göreve geldiği günden bu yana Darıcalılar için ‘Canla Başla’ çalışan Muzaffer Bıyık alkışlanacak bir hareket daha yaptı. Bıyık’ın talimatı ile Darıca Cem evi dezenfekte edildi. Bıyık, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.’ Şeyh Edebali’nin söylemiş olduğu bu sözler her zaman kulağımıza küpe olmuştur. Ayrım yapmadan, her kardeşimiz için görevimizin başında seferberiz. Cem evi ve camilerimiz dahil tüm ibadethaneleri dezenfekte ederek hazır hale getiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.