GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tebrikler artık emekli olabilirsiniz

21.01.2015 - 08:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Tebrikler artık emekli olabilirsiniz

SGK emekliliği yaklaşan vatandaşları önceden uyaracak..

SGK emekliliği yaklaşan vatandaşları önceden uyaracak...Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekliliği yaklaşan vatandaşları telefonla ya da yazılı olarak uyararak, emekliliğe hak kazandığı tarihi önceden bildirecek.2000'DEN SONRA EMEKLİ OLANLAR DİKKAT! - TIKLAYINSGK'nın 2015- 2019 yıllarını kapsayan 'stratejik planı'na göre, kurum, ilgili hizmetleri bütünleşmiş bir yapıda ve elektronik ortamda sunacak. SGK, emeklilik işlemlerinin tamamlanma süresini 30 günden 20 güne indirmeyi hedefliyor.
SGK emekliliği yaklaşan vatandaşları önceden uyaracak..

 emekliliği yaklaşan vatandaşları önceden uyaracak...

 (SGK), emekliliği yaklaşan vatandaşları telefonla ya da yazılı olarak uyararak, emekliliğe hak kazandığı tarihi önceden bildirecek.

2000'DEN SONRA EMEKLİ OLANLAR DİKKAT! - TIKLAYIN

SGK'nın 2015- 2019 yıllarını kapsayan 'stratejik planı'na göre, kurum, ilgili hizmetleri bütünleşmiş bir yapıda ve elektronik ortamda sunacak. SGK,  işlemlerinin tamamlanma süresini 30 günden 20 güne indirmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.