Tecavüzcü Futbolcu Dönüyor

Spor 08.01.2015 - 22:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Tecavüzcü Futbolcu Dönüyor

19 yaşındaki kadına tecavüz ettiği için hapse giren Evans, önümüzdeki günlerde eski kulübüne dönecek. Sponsorlar, Galli futbolcu kadroya girerse takıma desteğini çekecek.

İngiliz futbol takımı Oldham Athletic, 2011 yılında 19 yaşında bir kadına tecavüz etmekten hüküm giyen ve 5 yıllık cezasının yarısını çektikten sonra Ekim ayında tahliye edilen 26 yaşındaki Galli futbolcu Ched Evans'la kontrat imzalamak konusunda kararlı olduklarını açıkladı. "CEZASINI ÇEKTİ" Takımın sahibi Simon Corney konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında Evans'ın "cezasını çektiğini" ve "ikinci bir şansı hakettiğini" söyledi. Evans'ın önümüzdeki günlerde takımla 2.5 yıllık bir anlaşma imzalayacağı ve forma giymek için haftada 1500 ila 2500 sterlin ücret alacağı belirtilirken, şimdiye dek 60 bin kişi Oldham Athletic'in futbolcu ile anlaşmaması için düzenlenen imza kampanyasına katıldı. SPONSORLAR AYAĞA KALKTI Takımın aralarında Verlin ve Zen Office gibi şirketlerin de bulunduğu bir çok sponsoru Evans'ın kadroya alınması durumunda Oldham Athletic'e verdikleri desteği geri çekeceğini belirtirken, bir çok taraftar da sosyal medyada kararı desteklemediklerini dile getirdi.
19 yaşındaki kadına tecavüz ettiği için hapse giren Evans, önümüzdeki günlerde eski kulübüne dönecek. Sponsorlar, Galli futbolcu kadroya girerse takıma desteğini çekecek.

İngiliz futbol takımı Oldham Athletic, 2011 yılında 19 yaşında bir kadına tecavüz etmekten hüküm giyen ve 5 yıllık cezasının yarısını çektikten sonra Ekim ayında tahliye edilen 26 yaşındaki Galli futbolcu Ched Evans'la kontrat imzalamak konusunda kararlı olduklarını açıkladı.

"CEZASINI ÇEKTİ"

Takımın sahibi Simon Corney konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında Evans'ın "cezasını çektiğini" ve "ikinci bir şansı hakettiğini" söyledi.

Evans'ın önümüzdeki günlerde takımla 2.5 yıllık bir anlaşma imzalayacağı ve forma giymek için haftada 1500 ila 2500 sterlin ücret alacağı belirtilirken, şimdiye dek 60 bin kişi Oldham Athletic'in futbolcu ile anlaşmaması için düzenlenen imza kampanyasına katıldı.

SPONSORLAR AYAĞA KALKTI

Takımın aralarında Verlin ve Zen Office gibi şirketlerin de bulunduğu bir çok sponsoru Evans'ın kadroya alınması durumunda Oldham Athletic'e verdikleri desteği geri çekeceğini belirtirken, bir çok taraftar da sosyal medyada kararı desteklemediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.