“Tek derdim mahcup olmamak!”

Darıca 23.05.2019 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Tek derdim mahcup olmamak!”

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı geleneksel iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Görevimizin sorumluluğunun farkındayız, tek derdim sizlere mahcup olmamak” dedi.

Darıca Belediyesi Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına; AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediyesi Başkanı Muzaffer Bıyık, önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, il ve ilçe yöneticileriyle çok sayıda AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı mensubu aileleriyle birlikte katıldı. İftar programını selamlama konuşması ile açan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum. Yapmış olduğumuz ibadetleri rabbim kabul etsin.  BİRLİĞE İHTİYACIMIZ VAR Bir yerel seçimden çıktık ve o günden bu yana tüm kademelerimizle birlikte ilk defa AK ailemizle bir araya geliyoruz. Bütün teşkilatımızın her kademesine seçimlerde gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ediyorum. Darıcamıza yeniden Cumhur İttifakı ve AK Kadrolar hizmet etmeye devam edecek. Bu teşkilatlar tepeden tırnağa kadar milletin derdiyle dertlenen teşkilat. Böyle bir teşkilatın başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Dünden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var” diye konuştu.  MAKAM BİZLERE EMANET Başkan Acay’ın ardından AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma yaptı. Bıyık konuşmasında, “Yoğun bir gündeme girdik. Sizlerin emekleri ve gayretleri, Cenab-ı Allah’ın takdiriyle belediye başkanı olduk, sağ olun, var olun. Görevimizin sorumluluğunun farkındayız. Tek derdim ve tek gayem mahcup olmamaktır. Bunun için çalışıyoruz, çok daha fazla çalışacağız. Belediye başkanlığı makamı bizlere emanet. Bu işler nasip işleri aslolan gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Bizlere destek veren teşkilatlarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Allah birliğimizi daim etsin, en kötü günümüz böyle olsun” açıklamasında bulundu. ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK Programda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, “Çok kıymetli dava arkadaşlarımız biliyorsunuz ki Kocaeli il başkanlığında bir süreç yaşanıyor, il başkanımızın istifası dolayısıyla bu makamı temsil ediyoruz. Genel merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar sonrasında bir il başkanımız atanacak ve çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek. İl başkanlığı adına vermiş olduğunuz emeklerden ötürü hepinize teşekkür ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının manevi iklimi hepimize huzur getirsin” ifadelerini kullandı. HABER: KÜBRA AKABALI
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı geleneksel iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Görevimizin sorumluluğunun farkındayız, tek derdim sizlere mahcup olmamak” dedi.

Darıca Belediyesi Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına; AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediyesi Başkanı Muzaffer Bıyık, önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, il ve ilçe yöneticileriyle çok sayıda AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı mensubu aileleriyle birlikte katıldı. İftar programını selamlama konuşması ile açan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum. Yapmış olduğumuz ibadetleri rabbim kabul etsin. 

BİRLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
Bir yerel seçimden çıktık ve o günden bu yana tüm kademelerimizle birlikte ilk defa AK ailemizle bir araya geliyoruz. Bütün teşkilatımızın her kademesine seçimlerde gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ediyorum. Darıcamıza yeniden Cumhur İttifakı ve AK Kadrolar hizmet etmeye devam edecek. Bu teşkilatlar tepeden tırnağa kadar milletin derdiyle dertlenen teşkilat. Böyle bir teşkilatın başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Dünden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var” diye konuştu. 

MAKAM BİZLERE EMANET
Başkan Acay’ın ardından AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma yaptı. Bıyık konuşmasında, “Yoğun bir gündeme girdik. Sizlerin emekleri ve gayretleri, Cenab-ı Allah’ın takdiriyle belediye başkanı olduk, sağ olun, var olun. Görevimizin sorumluluğunun farkındayız. Tek derdim ve tek gayem mahcup olmamaktır. Bunun için çalışıyoruz, çok daha fazla çalışacağız. Belediye başkanlığı makamı bizlere emanet. Bu işler nasip işleri aslolan gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Bizlere destek veren teşkilatlarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Allah birliğimizi daim etsin, en kötü günümüz böyle olsun” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Programda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, “Çok kıymetli dava arkadaşlarımız biliyorsunuz ki Kocaeli il başkanlığında bir süreç yaşanıyor, il başkanımızın istifası dolayısıyla bu makamı temsil ediyoruz. Genel merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar sonrasında bir il başkanımız atanacak ve çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek. İl başkanlığı adına vermiş olduğunuz emeklerden ötürü hepinize teşekkür ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının manevi iklimi hepimize huzur getirsin” ifadelerini kullandı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.