19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Teklif 'zam'anı

Ekonomi 14.08.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Teklif 'zam'anı

Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018 ve 2019'da yapılacak artışın belirleneceği 4. dönem toplu görüşmeleri kapsamında hükümet bugün zam teklifini sendikalara sunacak. Yaklaşık 3.2 milyon kamu görevlisi ile 1.9 milyon memur emeklisini doğrudan ilgilendiren teklifin ardından, hükümet ile sendikalar arasında zam pazarlığı başlayacak. Memur-Sen Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir Sen Başkanı Hacı Bayram Tonbul, yaklaşık 2 haftadır devam eden görüşmelerin en kritik kısmının maaş artışları maddesi olduğunu belirtti. Tonbul, görüşmelerin bitiş tarihi olan 21 Ağustos'a kadar toplu sözleşmenin bağıtlanmasını arzu ettiklerini vurgulayarak, uzlaşıyla sonuçlanması halinde yaklaşan Kurban Bayramı ile çifte bayram yapılabileceğini söyledi.   KAYNAK: TAKVİM

Memur ve nin maaşlarına 2018 ve 2019'da yapılacak artışın belirleneceği 4. dönem toplu görüşmeleri kapsamında hükümet bugün  teklifini sendikalara sunacak. Yaklaşık 3.2 milyon kamu görevlisi ile 1.9 milyon memur emeklisini doğrudan ilgilendiren teklifin ardından, hükümet ile sendikalar arasında zam pazarlığı başlayacak. Memur-Sen Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir Sen Başkanı Hacı Bayram Tonbul, yaklaşık 2 haftadır devam eden görüşmelerin en kritik kısmının maaş artışları maddesi olduğunu belirtti. Tonbul, görüşmelerin bitiş tarihi olan 21 Ağustos'a kadar toplu sözleşmenin bağıtlanmasını arzu ettiklerini vurgulayarak, uzlaşıyla sonuçlanması halinde yaklaşan Kurban Bayramı ile çifte bayram yapılabileceğini söyledi.

 

KAYNAK: TAKVİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.