TEMA Başvuruları Sona Eriyor

Gebze 08.10.2018 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TEMA Başvuruları Sona Eriyor

TEMA Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı TEMA Vakfı - MEB işbirliği ile uygulanan Minik TEMA- Yavru TEMA- Ortaokul TEMA-Lise TEMA Eğitim programları başvuruları 19 Ekim’de sona ereceğini söyledi.

‏Bu yıl okul öncesi kurumlarında 48 aylık öğrencilerden itibaren ve ilkokulda tüm kademelerde Minik TEMA Programı, ortaokulda Yavru TEMA Programı, Lise ve Üniversitelerde ise Genç TEMA Programı uygulanacak. Programlar hakkında bilgi veren TEMA Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, “Programlarımızın ortak amacı tüm ülkede tüm yaş grubuna ait çocukları ve gençleri doğayla buluşturarak onların doğayla anlamlı bir bağ geliştirmelerini sağlamaktır BİZE MESAJLA ULAŞABİLİRSİNİZ Minik ve Yavru TEMA Programlarımız için Milli Eğitim Bakanlığı ile aramızda 3 yıllık bir işbirliği anlaşmasının imzalandığı müjdesini vermek isteriz. Bakanlık’tan İl Valiliklerine gönderilen yazıyla birlikte işbirliği anlaşması İl Temsilcilerimize ve İlçe Gönüllü Sorumlularımıza gönderilmiştir. Valilikler bu yazıyı İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine havale edeceklerdir. Bu anlaşmayla birlikte illerdeki ve ilçelerdeki okullarda Minik TEMA ve Yavru TEMA Programlarını uygulamak için gerekli izinler temsilcilerimiz ve gönüllü sorumlarımız tarafından alınabilecektir. Başvuru yapmak isteyen Öğretmenlerimiz bize mesaj atarak ulaşabilirler.” dedi.  
TEMA Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı TEMA Vakfı - MEB işbirliği ile uygulanan Minik TEMA- Yavru TEMA- Ortaokul TEMA-Lise TEMA Eğitim programları başvuruları 19 Ekim’de sona ereceğini söyledi.

‏Bu yıl okul öncesi kurumlarında 48 aylık öğrencilerden itibaren ve ilkokulda tüm kademelerde Minik TEMA Programı, ortaokulda Yavru TEMA Programı, Lise ve Üniversitelerde ise Genç TEMA Programı uygulanacak. Programlar hakkında bilgi veren TEMA Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, “Programlarımızın ortak amacı tüm ülkede tüm yaş grubuna ait çocukları ve gençleri doğayla buluşturarak onların doğayla anlamlı bir bağ geliştirmelerini sağlamaktır

BİZE MESAJLA ULAŞABİLİRSİNİZ

Minik ve Yavru TEMA Programlarımız için Milli Eğitim Bakanlığı ile aramızda 3 yıllık bir işbirliği anlaşmasının imzalandığı müjdesini vermek isteriz. Bakanlık’tan İl Valiliklerine gönderilen yazıyla birlikte işbirliği anlaşması İl Temsilcilerimize ve İlçe Gönüllü Sorumlularımıza gönderilmiştir. Valilikler bu yazıyı İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine havale edeceklerdir. Bu anlaşmayla birlikte illerdeki ve ilçelerdeki okullarda Minik TEMA ve Yavru TEMA Programlarını uygulamak için gerekli izinler temsilcilerimiz ve gönüllü sorumlarımız tarafından alınabilecektir. Başvuru yapmak isteyen Öğretmenlerimiz bize mesaj atarak ulaşabilirler.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.