19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Temas kuralını biraz yanlış anladık(!)

Çayırova 12.08.2020 - 21:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Temas kuralını biraz yanlış anladık(!)

551 Nolu Çayırova otobüsünü görenler gözlerine inanamadı. Salgın sürecindeki tüm uyarılara ve belli kapasitedeki yolcu sınırına rağmen otobüsteki insan sayısı görenlerin tepkisini çekerken “pes artık” dedirtti. 551 numaralı yolcu otobüsünün akşam saatlerindeki görüntüsünü görenler büyük şok yaşadılar. İş çıkışı saatlerindeki kalabalık nedeniyle otobüsün içi insan yığınına dönerken bu görüntü salgın sürecindeki sosyal mesafe kuralını yerle bir etti. Pandemi döneminde uzmanların temastan kaçının uyarılarına ve otobüs kontenjanına karşın iğne atacak yerin kalmadığı otobüs büyük risk oluştururken görenlere “ulaşım böyle olmamalı, insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı” dedirtti. YOLCUNUN ÇİLESİ ÇOK FAZLA Gebze bölgesindeki pek çok otobüs hattının akşam saatlerinde bu durumda olduğunu belirten Gebzeli bazı vatandaşlar, “Özellikle akşam saatlerinde birçok otobüs hattı aynı durumda. Salgın kuralları falan hak getire. İnsanlar kural falan düşünmeden otobüse biniyor. Bu anlamda yetkililer bir gün değil her gün denetim yapmalı. Bir günlük denetimler sonuç getirmiyor. Otobüs şoförleri de bu konuda kuralları uygulamıyorlar, yolcunun çilesi çok fazla” şeklinde konuştular.

551 Nolu Çayırova otobüsünü görenler gözlerine inanamadı. Salgın sürecindeki tüm uyarılara ve belli kapasitedeki yolcu sınırına rağmen otobüsteki insan sayısı görenlerin tepkisini çekerken “pes artık” dedirtti.

551 numaralı yolcu otobüsünün akşam saatlerindeki görüntüsünü görenler büyük şok yaşadılar. İş çıkışı saatlerindeki kalabalık nedeniyle otobüsün içi insan yığınına dönerken bu görüntü salgın sürecindeki sosyal mesafe kuralını yerle bir etti. Pandemi döneminde uzmanların temastan kaçının uyarılarına ve otobüs kontenjanına karşın iğne atacak yerin kalmadığı otobüs büyük risk oluştururken görenlere “ulaşım böyle olmamalı, insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı” dedirtti.

YOLCUNUN ÇİLESİ ÇOK FAZLA

Gebze bölgesindeki pek çok otobüs hattının akşam saatlerinde bu durumda olduğunu belirten Gebzeli bazı vatandaşlar, “Özellikle akşam saatlerinde birçok otobüs hattı aynı durumda. Salgın kuralları falan hak getire. İnsanlar kural falan düşünmeden otobüse biniyor. Bu anlamda yetkililer bir gün değil her gün denetim yapmalı. Bir günlük denetimler sonuç getirmiyor. Otobüs şoförleri de bu konuda kuralları uygulamıyorlar, yolcunun çilesi çok fazla” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.