TEM'DE KAZA: 1'İ POLİS 2 YARALI

Kocaeli 07.01.2015 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

TEM'DE KAZA: 1'İ POLİS 2 YARALI

Yoğun kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu'nda kaza meydana geldi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda kar yağışı nedeniyle meydana gelen trafik kazasında müdahale etmek isteyen trafik polisi ve kaza yapan TIR sürücüsü, kontrolden çıkan bir başka aracın kendilerine çarpması sonucu yaralandı.Alınan bilgiye göre İzmit’te hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle TEM otoyolunun her iki istikametinde de maddi hasarlı kazalar meydana geldi. TEM Otoyolu Ankara istikameti Gültepe Tünelleri Mevkii’nde meydana gelen trafik kazasını kontrol etmek üzere olay yerine gelen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı 41 A 4534 plakalı ekip otosunda görevli polis memuru Süleyman Ş. kaza raporu düzenlemek üzere araçtan indi.Bu esnada Ankara istikametine gitmekte olan ve yoğun karlanma nedeniyle kontrolden çıkan 34 GVL 62 plakalı Otomobil, yolun kenarındaki polis memuru Süleyman Ş. ile kaza yapan TIR sürücüsü İbrahim A.’ya çarptı. Kazayı görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kazanın meydana geldiği dakikalarda ise olay yerinden geçmekte olan Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait 112 ekibi kazaya fark ederek durdu. Kazada yaralanan polis memuru Süleyman Ş. ile TIR sürücüsü İbrahim A., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansa alındı.CENAZEYE GİDERKEN DE KAZA YAPMIŞTIKocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Süleyman Ş. ile İbrahim A.’nın sağlık durumlarının iyi olduğu ancak çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Kazayı haberalan Süleyman Ş.’nin meslektaşları da hastaneye gelerek yaralının sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kazada yaralanan Süleyman Ş’nin geçtiğimiz yıl Kocaeli’nin Derince ilçesinde intihar eden bir meslektaşının cenazesini memleketine götürmek üzere yola çıkan cenaze aracınKastamonu Tosya’da kaza yapması sonucu da yaralandığı öğrenildi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu'nda kaza meydana geldi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda kar yağışı nedeniyle meydana gelen trafik kazasında müdahale etmek isteyen trafik polisi ve kaza yapan TIR sürücüsü, kontrolden çıkan bir başka aracın kendilerine çarpması sonucu yaralandı.
Alınan bilgiye göre İzmit’te hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle TEM otoyolunun her iki istikametinde de maddi hasarlı kazalar meydana geldi. TEM Otoyolu Ankara istikameti Gültepe Tünelleri Mevkii’nde meydana gelen trafik kazasını kontrol etmek üzere olay yerine gelen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı 41 A 4534 plakalı ekip otosunda görevli polis memuru Süleyman Ş. kaza raporu düzenlemek üzere araçtan indi.
Bu esnada Ankara istikametine gitmekte olan ve yoğun karlanma nedeniyle kontrolden çıkan 34 GVL 62 plakalı Otomobil, yolun kenarındaki polis memuru Süleyman Ş. ile kaza yapan TIR sürücüsü İbrahim A.’ya çarptı. Kazayı görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kazanın meydana geldiği dakikalarda ise olay yerinden geçmekte olan Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait 112 ekibi kazaya fark ederek durdu. Kazada yaralanan polis memuru Süleyman Ş. ile TIR sürücüsü İbrahim A., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansa alındı.
CENAZEYE GİDERKEN DE KAZA YAPMIŞTI
Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Süleyman Ş. ile İbrahim A.’nın sağlık durumlarının iyi olduğu ancak çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Kazayı haberalan Süleyman Ş.’nin meslektaşları da hastaneye gelerek yaralının sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kazada yaralanan Süleyman Ş’nin geçtiğimiz yıl Kocaeli’nin Derince ilçesinde intihar eden bir meslektaşının cenazesini memleketine götürmek üzere yola çıkan cenaze aracınKastamonu Tosya’da kaza yapması sonucu da yaralandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.