19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Temiz Bir Çayırova için Çalışıyorlar

Çayırova 21.01.2015 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Temiz Bir Çayırova için Çalışıyorlar

Çayırova Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen moloz atık toplama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede 2014 yılı içerisinde 2 bin 700 ton moloz vatandaşların kapısının önünden toplandı.

Çayırova’nın artan nüfusu ve buna paralel olarak inşaat sektörünün hızlı ilerlemesi ile mücavir alanlar içerisinde ev ve iş yerlerinde yapılan tadilat çalışmaları sonrasında oluşan moloz atıkları Çayırova Belediyesi tarafından toplanıyor. Gelen talepler doğrultusunda her Çarşamba günü incelemelerini tamamlayan ekipler, topladıkları moloz ve inşaat atıklarını yasal bertaraf tesisinde depolayarak çevreye zarar vermeden ve kirlilik oluşturmadan bertarafları sağlanıyor. İlçenin çeşitli noktalarında  gelişigüzel ve kaçak olarak dökülen molozların çevre ve görüntü kirliliğine yol açmaması için Zabıta Müdürlüğü ile ortak çalışmalar sergileyen ekipler, ilçeyi temiz bir çehreye kavuşturmak için çalışıyorlar. Ev ve işyerlerinde yapılan tadilat sonrası oluşan küçük çaptaki moloz atıklarının, atık sahipleri tarafından Çayırova Belediyesi Beyaz Masa birimine dilekçe doldurarak yaptığı başvuru ekiplerce değerlendiriliyor. Beyaz Masa birimine gelen dilekçeler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler Belediye Meclisinin almış olduğu kararlar doğrultusunda moloz alımı gerçekleştiriliyor.  2014 Yılında 2.700 Ton Moloz Atık Toplandı Çayırova Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kamyon yada traktör ile alınan moloz atıklarının çevreye verdiği kirliliğin önüne geçilmiş oluyor. Haftada 55- 60 ton moloz alımı yapan ekipler 2014 yılında 2700 ton moloz alımı gerçekleştirdi. Kaçak moloz ve hafriyat dökümüne kesinlikle taviz vermeyen yetkililer, vatandaşların kaçak dökümlere karşı daha duyarlı olmaya davet etti. Vatandaşların karşılaştıkları kaçak dökümlere karşı 444 12 21 veya 0262 743 79 09 numaralı telefonlara bilgi vermelerinin ilçemizin daha temiz olması konusunda önem arz ettiği yetkililerce ifade edildi.
Çayırova Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen moloz atık toplama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede 2014 yılı içerisinde 2 bin 700 ton moloz vatandaşların kapısının önünden toplandı.

Çayırova’nın artan nüfusu ve buna paralel olarak inşaat sektörünün hızlı ilerlemesi ile mücavir alanlar içerisinde ev ve iş yerlerinde yapılan tadilat çalışmaları sonrasında oluşan moloz atıkları Çayırova Belediyesi tarafından toplanıyor. Gelen talepler doğrultusunda her Çarşamba günü incelemelerini tamamlayan ekipler, topladıkları moloz ve inşaat atıklarını yasal bertaraf tesisinde depolayarak çevreye zarar vermeden ve kirlilik oluşturmadan bertarafları sağlanıyor. İlçenin çeşitli noktalarında  gelişigüzel ve kaçak olarak dökülen molozların çevre ve görüntü kirliliğine yol açmaması için Zabıta Müdürlüğü ile ortak çalışmalar sergileyen ekipler, ilçeyi temiz bir çehreye kavuşturmak için çalışıyorlar. Ev ve işyerlerinde yapılan tadilat sonrası oluşan küçük çaptaki moloz atıklarının, atık sahipleri tarafından Çayırova Belediyesi Beyaz Masa birimine dilekçe doldurarak yaptığı başvuru ekiplerce değerlendiriliyor. Beyaz Masa birimine gelen dilekçeler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler Belediye Meclisinin almış olduğu kararlar doğrultusunda moloz alımı gerçekleştiriliyor. 

2014 Yılında 2.700 Ton Moloz Atık Toplandı

Çayırova Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kamyon yada traktör ile alınan moloz atıklarının çevreye verdiği kirliliğin önüne geçilmiş oluyor. Haftada 55- 60 ton moloz alımı yapan ekipler 2014 yılında 2700 ton moloz alımı gerçekleştirdi. Kaçak moloz ve hafriyat dökümüne kesinlikle taviz vermeyen yetkililer, vatandaşların kaçak dökümlere karşı daha duyarlı olmaya davet etti. Vatandaşların karşılaştıkları kaçak dökümlere karşı 444 12 21 veya 0262 743 79 09 numaralı telefonlara bilgi vermelerinin ilçemizin daha temiz olması konusunda önem arz ettiği yetkililerce ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.