Temizliğe girişti!

Çayırova 15.06.2020 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Temizliğe girişti!

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un oğlu Darıca Millet Bahçesi’nde temizliğe girişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri gelene kadar kumsalda biriken yosunları toparlayan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un oğlu örnek bir çalışma sergiledi. Görenlerin takdirini kazanan minik Tunç, duyarlılığı ile göz doldurdu. Bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Oğlum küçük izcimiz diyor ki: sizin ekipler gelene kadar ortalığı epey toparladık. Gelen ekip iş teklif etti, ciddiyseniz okul dışı zamanlar için görüşebiliriz. Ama bence yaşadığımız yerin temiz olması hepimizin işi. Ekipler temizlik yaptılar sağ olsun. Oğlum da onlara katıldı. Darıca Millet bahçesi kumsalı, hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un oğlu Darıca Millet Bahçesi’nde temizliğe girişti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri gelene kadar kumsalda biriken yosunları toparlayan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un oğlu örnek bir çalışma sergiledi. Görenlerin takdirini kazanan minik Tunç, duyarlılığı ile göz doldurdu. Bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Oğlum küçük izcimiz diyor ki: sizin ekipler gelene kadar ortalığı epey toparladık. Gelen ekip iş teklif etti, ciddiyseniz okul dışı zamanlar için görüşebiliriz. Ama bence yaşadığımız yerin temiz olması hepimizin işi. Ekipler temizlik yaptılar sağ olsun. Oğlum da onlara katıldı. Darıca Millet bahçesi kumsalı, hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.