19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tenceresini alan Ada’ya geldi

Darıca 15.06.2017 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tenceresini alan Ada’ya geldi

Bayramoğlu Ada’da düzenlenen sokak iftarında mahalle sakinleri evlerinde pişirdikleri yemekleri komşuları ile paylaştı.

“Tencereni Al Gel” sloganı ile Ada sakinleri tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılım ve coşku içinde gerçekleşti. İftar yemeği sonrası çeşitli etkinliklerin sürdüğü programda Ada Sakinleri unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşadılar. Düzenlenen programda, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca 4. Noteri Mustafa Sabuncu, Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş protokol mensupları olarak yer aldı. Ada içinde düzenlenen sokak iftarına evsahipliği Ada Bakım İdare A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan, Bayramoğlunu Sevenler Derneği Başkanı Neşe Çetiner Celep, Paradise Otel Sahibi Murat Kaya yaptılar. İFTAR SONRASI EĞLENCE VARDI Protokol, ada halkı birlik ve beraberlik içinde açtıkları iftar sonrasında Ada plajına geçerek burada kendilerine hazırlanan sürprizlere katıldılar. Semazen gösteriler, canlı müzikler ve sohbetler eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren ramazan eğlencesinde Ada sakinleri unutulmaz bir akşam yaşadılar. Her yıl geleneksel hale dönüştürülen, “Tencereni Al gel” iftar programını değerlendiren Bayramoğlunu Sevenler Derneği Basın Sorumlusu Filiz Akgün karaca, “Artık her sene daha büyük coşku içinde yaptığımız bu iftar programına katılan protokolümüze ve bizlere destek veren Ada esnafımıza, idarecilerimize teşekkür ederim.”dedi.
Bayramoğlu Ada’da düzenlenen sokak iftarında mahalle sakinleri evlerinde pişirdikleri yemekleri komşuları ile paylaştı.

“Tencereni Al Gel” sloganı ile Ada sakinleri tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılım ve coşku içinde gerçekleşti. İftar yemeği sonrası çeşitli etkinliklerin sürdüğü programda Ada Sakinleri unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşadılar. Düzenlenen programda, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca 4. Noteri Mustafa Sabuncu, Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş protokol mensupları olarak yer aldı. Ada içinde düzenlenen sokak iftarına evsahipliği Ada Bakım İdare A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan, Bayramoğlunu Sevenler Derneği Başkanı Neşe Çetiner Celep, Paradise Otel Sahibi Murat Kaya yaptılar.

İFTAR SONRASI EĞLENCE VARDI

Protokol, ada halkı birlik ve beraberlik içinde açtıkları iftar sonrasında Ada plajına geçerek burada kendilerine hazırlanan sürprizlere katıldılar. Semazen gösteriler, canlı müzikler ve sohbetler eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren ramazan eğlencesinde Ada sakinleri unutulmaz bir akşam yaşadılar. Her yıl geleneksel hale dönüştürülen, “Tencereni Al gel” iftar programını değerlendiren Bayramoğlunu Sevenler Derneği Basın Sorumlusu Filiz Akgün karaca, “Artık her sene daha büyük coşku içinde yaptığımız bu iftar programına katılan protokolümüze ve bizlere destek veren Ada esnafımıza, idarecilerimize teşekkür ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.