TEOG sınav sonuçları açıklandı mı? (TEOG sonuçları 2017)

31.05.2017 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TEOG sınav sonuçları açıklandı mı? (TEOG sonuçları 2017)

TEOG sınav sonuçları için heyecan dorukta. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen TEOG sınav sonuçlarının saat 10.00'da açıklanacağı duyuruldu. Adaylar sonuçlarını www.meb.gov.tr ve 'E-Okul' sistemi üzerinden öğrenebilecek.

Milli eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları bugün saat 10.00'da açıklanacak.  Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 26-27 Nisan'da düzenlenen ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçlarına ilişkin, MEB'in resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı. Buna göre, ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları, bugün saat 10.00'da duyurulacak. TEOG SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? TEOG sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir. Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.
TEOG sınav sonuçları için heyecan dorukta. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen TEOG sınav sonuçlarının saat 10.00'da açıklanacağı duyuruldu. Adaylar sonuçlarını www.meb.gov.tr ve 'E-Okul' sistemi üzerinden öğrenebilecek.

Milli eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları bugün saat 10.00'da açıklanacak. 

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 26-27 Nisan'da düzenlenen ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçlarına ilişkin, MEB'in resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı.

Buna göre, ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları, bugün saat 10.00'da duyurulacak.


TEOG SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TEOG sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.

Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.