Termal projesi = Kanal İstanbul

Darıca 10.02.2020 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Termal projesi = Kanal İstanbul

DARICA CHP İLÇE BAŞKANI GÖKHAN AKTAŞ, TERMAL GRUP PROJESİ'Nİ DEĞERLENDİRDİ

Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediye Meclisinin Şubat Oturumunu ve Termal Grup Projesi'ni değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda termal projesine sert çıkan Aktaş, “Hem kamu zararına olan bir çalışma hem de trafiği kaldıracak bir çalışma değil bizi sıkıntıya sokacak. Darıca’ya faydası olmayan bu proje Kanal İstanbul ile eş değerdir. İkisinde de rant var” dedi. Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Meclis Üyeleri Özkan Sarıtoprak, Selim Özcan, Aydın Işık ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek Darıca Belediye Meclisinin Şubat Oturumunu ve Termal Grup Projesi'ni değerlendirdi. Toplantıda konuşan Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Darıca’yı ilgilendiren birkaç belli başlı sorun var. Elazığ’da ve Malatya’da yaşanan büyük bir deprem problemi vardı. Belediye depremden sonra yapılabilecek çalışmaları hayata geçiriyor. Bir konu üzerine belediyeyi çalışmaya davet ettik. Darıca Belediyesi’nin eski binası var. Burada çalışan vatandaşlar bu binayla ilgili çürük raporu olduğunu söylüyorlar. Bunlar deprem anında dikkate alınsın istemiyoruz.  Bu bina ilgili cevaplar istedik ve Darıca’da buna benzer ne kadar bina varsa tespit edilsin ve yıkılması gereken binalar yıkılsın, güçlendirilmesi gereken binalar güçlendirilsin. Biz buradan belediyeyi uyarıyoruz. Dikkati buraya çekmek istiyoruz” şeklinde konuştu. HALKIN YARARINA DEĞİL ZARARINA Sözlerine devam eden Aktaş termal projesi konusunda da sert çıkarak “Dört yıldır gündemde olan termal grup projesi var. Bunu mahkemeye taşıdık. Termal grup ile ilgili olan eleştirilerimiz var. Mevcut nüfus 207 bin civarı. Proje beş yılda bitecek. Nüfusumuz artacak. Proje bittiğinde 350 bin nüfusumuz olacak. Böylelikle eğitim ve trafik gibi sorunlar artacak. Trafiği kaldıracak bir çalışma değil bizi sıkıntıya sokacak. Bizi rahatlatacak bir çalışma değil. Zora sokacak bir çalışma. Kamu zararına bir çalışma. Yetkilere sormak istiyorum, bunların farkında değil misiniz? Ne yapmak amacındasınız? Bu Darıca için faydasız. Kanal İstanbul ile eş değer. İkisinde de rant var” diyerek projenin sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydetti. HABER: R.SILA GÜVENÇ
DARICA CHP İLÇE BAŞKANI GÖKHAN AKTAŞ, TERMAL GRUP PROJESİ'Nİ DEĞERLENDİRDİ

Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediye Meclisinin Şubat Oturumunu ve Termal Grup Projesi'ni değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda termal projesine sert çıkan Aktaş, “Hem kamu zararına olan bir çalışma hem de trafiği kaldıracak bir çalışma değil bizi sıkıntıya sokacak. Darıca’ya faydası olmayan bu proje Kanal İstanbul ile eş değerdir. İkisinde de rant var” dedi.

Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Meclis Üyeleri Özkan Sarıtoprak, Selim Özcan, Aydın Işık ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek Darıca Belediye Meclisinin Şubat Oturumunu ve Termal Grup Projesi'ni değerlendirdi. Toplantıda konuşan Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Darıca’yı ilgilendiren birkaç belli başlı sorun var. Elazığ’da ve Malatya’da yaşanan büyük bir deprem problemi vardı. Belediye depremden sonra yapılabilecek çalışmaları hayata geçiriyor. Bir konu üzerine belediyeyi çalışmaya davet ettik. Darıca Belediyesi’nin eski binası var. Burada çalışan vatandaşlar bu binayla ilgili çürük raporu olduğunu söylüyorlar. Bunlar deprem anında dikkate alınsın istemiyoruz.  Bu bina ilgili cevaplar istedik ve Darıca’da buna benzer ne kadar bina varsa tespit edilsin ve yıkılması gereken binalar yıkılsın, güçlendirilmesi gereken binalar güçlendirilsin. Biz buradan belediyeyi uyarıyoruz. Dikkati buraya çekmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HALKIN YARARINA DEĞİL ZARARINA

Sözlerine devam eden Aktaş termal projesi konusunda da sert çıkarak “Dört yıldır gündemde olan termal grup projesi var. Bunu mahkemeye taşıdık. Termal grup ile ilgili olan eleştirilerimiz var. Mevcut nüfus 207 bin civarı. Proje beş yılda bitecek. Nüfusumuz artacak. Proje bittiğinde 350 bin nüfusumuz olacak. Böylelikle eğitim ve trafik gibi sorunlar artacak. Trafiği kaldıracak bir çalışma değil bizi sıkıntıya sokacak. Bizi rahatlatacak bir çalışma değil. Zora sokacak bir çalışma. Kamu zararına bir çalışma. Yetkilere sormak istiyorum, bunların farkında değil misiniz? Ne yapmak amacındasınız? Bu Darıca için faydasız. Kanal İstanbul ile eş değer. İkisinde de rant var” diyerek projenin sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydetti.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.