Terör mağduru esnafa can suyu

21.03.2017 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Terör mağduru esnafa can suyu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Doğu ve Güneydoğu'da terör mağduru esnafın yaralarını sardıklarını kaydetti. Terör nedeniyle mağdur olan esnaf ve sanatkarın Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandığı kredilerin devam eden tüm taksitlerinin 1 yıl süreyle ertelendiğini söyleyen Tüfenkci, "3 bin 746 esnaf ve sanatkarın 129.1 milyon liralık kredisi ertelendi" dedi. Bakan Tüfenkci, terör örgütü PKK'nın hendek eylemlerinden en büyük zararı gören Diyarbakır'ın Sur ilçesinde de esnafa 50 bin liralık sıfır faizli kredi uygulamasının halen devam ettiğini belirtti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Doğu ve Güneydoğu'da terör mağduru ın yaralarını sardıklarını kaydetti. Terör nedeniyle mağdur olan esnaf ve sanatkarın Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandığı kredilerin devam eden tüm taksitlerinin 1 yıl süreyle ertelendiğini söyleyen Tüfenkci, "3 bin 746 esnaf ve sanatkarın 129.1 milyon liralık kredisi ertelendi" dedi. Bakan Tüfenkci, terör örgütü PKK'nın hendek eylemlerinden en büyük zararı gören Diyarbakır'ın Sur ilçesinde de esnafa 50 bin liralık sıfır faizli kredi uygulamasının halen devam ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.