19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TERÖR OPERASYONUNDA 14 KİŞİ SERBEST 8 KİŞİ TUTUKLU

Darıca 26.02.2016 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TERÖR OPERASYONUNDA 14 KİŞİ SERBEST 8 KİŞİ TUTUKLU

Darıca’da hafta içinde yapılan terör operasyonu sonrasında gözaltına alınan 22 kişiden 14'ü serbest bırakılırken, 8 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Darıca’da geçtiğimiz günlerde yapılan terör operasyonu sonrasında gözaltına alınan 22 kişi bugün Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Hafta içinde Darıca’da Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince helikopter destekli terör baskını yapılmıştı. Bu kapsamda birçok farklı adreste terör örgütü PKK’ya destek sağladığı ve propaganda yapıldığı iddia edilen HDP Darıca ilçe Başkanı Hikmet Koçak’ında aralarında olduğu 22 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişiler Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün Gebze Adliyesi'ne getirildi. Bu arada zanlıların çok sayıda yakını ile HDP'li yönetici ve üyeler de Gebze Adliyesi önüne geldi.  SERBEST KALDILAR! Öte yandan adliyeye sevkedilen 22 şüpheliden 14 Kişi(3'ü Adli Denetimli,2'si yaş haddiden) serbest bırakılırken, 8 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Darıca’da hafta içinde yapılan terör operasyonu sonrasında gözaltına alınan 22 kişiden 14'ü serbest bırakılırken, 8 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Darıca’da geçtiğimiz günlerde yapılan terör operasyonu sonrasında gözaltına alınan 22 kişi bugün Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Hafta içinde Darıca’da Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince helikopter destekli terör baskını yapılmıştı. Bu kapsamda birçok farklı adreste terör örgütü PKK’ya destek sağladığı ve propaganda yapıldığı iddia edilen HDP Darıca ilçe Başkanı Hikmet Koçak’ında aralarında olduğu 22 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişiler Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün Gebze Adliyesi'ne getirildi. Bu arada zanlıların çok sayıda yakını ile HDP'li yönetici ve üyeler de Gebze Adliyesi önüne geldi. 

SERBEST KALDILAR!

Öte yandan adliyeye sevkedilen 22 şüpheliden 14 Kişi(3'ü Adli Denetimli,2'si yaş haddiden) serbest bırakılırken, 8 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.