Teröristler Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edilen İlçede Banka Aracını Soydu

07.10.2015 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Teröristler Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edilen İlçede Banka Aracını Soydu

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde teröristler, bir bankaya ait para nakil aracındaki 110 bin lirayı gasp etti.

Dün sokağa çıkma yasağı ilan edilen Bismil'de bölücü terör örgütü mensuplarınca bir kamu bankasına ait zırhlı para nakil aracı ile içerisindeki 110 bin lira, 1 tabanca ve 1 MP5 marka makineli tabanca gasp edildi. Valilikten yapılan açıklamada, "Bismil ilçesinde 06.10.2015 günü bölücü terör örgütü mensuplarınca bir kamu bankasına ait zırhlı para nakil aracı ile araç içerisinde yer alan 110.000 TL para, bir adet 9 mm tabanca ve bir adet MP5 marka makinalı tabanca gasp edilmiştir. Yine bölücü terör örgütü mensuplarınca vatandaşlara ait araçlar gasp edilmiş, Diyarbakır-Bismil karayolu üzerinde ulaşımın engellenmesi amaçlanmıştır." denildi. 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ Güvenlik kuvvetlerince ilçe genelinde başlatılan çalışmalarda, 4 teröristin etkisiz hale getirildiği, gasp edilen araçların sahiplerine teslim edildiğine yer verilen açıklamada, teröristlerin üzerinde 2 Kaleşnikof marka silah, 70 fişek ve 15 el yapımı bomba ele geçirildiği vurgulandı. PEK ÇOK MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ Gün içerisinde şehrin farklı noktalarında terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda da 2 Kalaşnikof marka silah elde edildiği bildirilen açıklamada, şöyle denildi: "Ayrıca Kalaşnikof marka silaha ait 2 bin 800 fişek, 494 av tüfeği fişeği, M-16 marka silaha ait 230 fişek, Kanas marka silaha ait 100 fişek, 8'i zırh delici 9 adet roketatar başlığı, 9 roket sevk fişeği, 31 el yapımı patlayıcı, 3 havai fişek rampası ele geçirilmiştir."
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde teröristler, bir bankaya ait para nakil aracındaki 110 bin lirayı gasp etti.

Dün sokağa çıkma yasağı ilan edilen Bismil'de bölücü terör örgütü mensuplarınca bir kamu bankasına ait zırhlı para nakil aracı ile içerisindeki 110 bin lira, 1 tabanca ve 1 MP5 marka makineli tabanca gasp edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bismil ilçesinde 06.10.2015 günü bölücü terör örgütü mensuplarınca bir kamu bankasına ait zırhlı para nakil aracı ile araç içerisinde yer alan 110.000 TL para, bir adet 9 mm tabanca ve bir adet MP5 marka makinalı tabanca gasp edilmiştir. Yine bölücü terör örgütü mensuplarınca vatandaşlara ait araçlar gasp edilmiş, Diyarbakır-Bismil karayolu üzerinde ulaşımın engellenmesi amaçlanmıştır." denildi.

4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik kuvvetlerince ilçe genelinde başlatılan çalışmalarda, 4 teröristin etkisiz hale getirildiği, gasp edilen araçların sahiplerine teslim edildiğine yer verilen açıklamada, teröristlerin üzerinde 2 Kaleşnikof marka silah, 70 fişek ve 15 el yapımı bomba ele geçirildiği vurgulandı.

PEK ÇOK MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Gün içerisinde şehrin farklı noktalarında terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda da 2 Kalaşnikof marka silah elde edildiği bildirilen açıklamada, şöyle denildi:



"Ayrıca Kalaşnikof marka silaha ait 2 bin 800 fişek, 494 av tüfeği fişeği, M-16 marka silaha ait 230 fişek, Kanas marka silaha ait 100 fişek, 8'i zırh delici 9 adet roketatar başlığı, 9 roket sevk fişeği, 31 el yapımı patlayıcı, 3 havai fişek rampası ele geçirilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.