19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

''Teşekkür ederiz Başkan amcaaa''

Kocaeli 14.02.2016 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

''Teşekkür ederiz Başkan amcaaa''

Bu yıl dağıtılan son model tablet bilgisayarları gören çocukların mutlulukları görülmeye değerdi​

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 7.'si düzenlenen tablet bilgisayar dağıtımında 6. sınıfa giden 27 bin 180 çocuğu daha hayallerine kavuşturdu. İlçe merkezlerinin yanı sıra köy okullarına da dağıtılan tablet bilgisayarlarını eline alan ve dikkatle inceleyen çocukların sevinci görülmeye değerdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, çocuklara sürpriz yaparak okullardaki dağıtıma katıldı. Ellerinde tabletlerle Başkan Karaosmanoğlu'nu karşılarında gören çocuklar, ''Teşekkür ederiz Başkan amcaaaa'' diyerek, mutluluklarını dile getirdi. BU YIL 27 BİN 180 TABLET Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında hayata geçirdiği ''Bire Bir Öğrenme Projesi'' kapsamında 7 yıldır Kocaeli genelinde 6. sınıfta okuyan öğrencileri tablet bilgisayarlarla buluşturuyor. Kocaeli'den yetişecek gençliğin; Türkiye'nin itici gücü, ülkemizi geleceğe taşıyacak beyin takımı olmasını arzu eden Büyükşehir, bu yılda teknolojinin en gelişmiş özelliklerine sahip tablet bilgisayarları devlet okulu ve özel okul ayrımı yapmadan 6. sınıfta okuyan 27 bin 180 çocuğumuza veriyor. Böylece 7 yılda Büyükşehir'in dağıttığı tablet bilgisayar sayısı 189 bin 761 olacak. BAŞKAN ÇOCULARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU Tablet bilgisayarlar okul yönetimlerine teslim edilmeye başlandı. İzmit Atatürk Ortaokulu'nda yapılan dağıtım törenine Başkan Karaosmanoğlu da katıldı. Çocukların sevincine ortak olan Başkan Karaosmanoğlu, ''Tabletleriniz hayırlı olsun. Dünyanın en güzel, en zeki, en çalışkan, en ahlaklı çocuklarısınız. Dünyanın en güzel bilgisayarları sizlere yakışır. Tabletleriniz bir eğitim ve kendinizi geliştirme aracıdır. Hayata iyi hazırlanmanız için veriyoruz bu tabletleri. En güzel şekilde kullanın ve öğrenin. Bu tabletler sizlere çok kolaylıklar sağlayacaktır. Ben sizden daha çok seviniyorum'' dedi.   YÜZDE 100 TÜRKÇE F KLAVYE Tablet bilgisayarların dağıtımında kuşkusuz en büyük mutluluklardan birisi köy okullarında yaşanıyor. İzmit'in Hakkaniye Köyü'nde bulunan ortaokula tablet bilgisayarların tesliminde de çocuklar büyük mutluluk yaşadı. İncelemeleri için çocuklara verilen son model tablet bilgisayarlar çok beğenildi. Kutularından çıkardıkları tablet bilgisayarları dikkatlice inceleyen çocuklar; 2'si 1 arada, yüzde 100 Türkçe F klavye, One Not, dijital defter gibi özellikleri bulunan cihazları çok beğendi. 
Bu yıl dağıtılan son model tablet bilgisayarları gören çocukların mutlulukları görülmeye değerdi​

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 7.'si düzenlenen tablet bilgisayar dağıtımında 6. sınıfa giden 27 bin 180 çocuğu daha hayallerine kavuşturdu. İlçe merkezlerinin yanı sıra köy okullarına da dağıtılan tablet bilgisayarlarını eline alan ve dikkatle inceleyen çocukların sevinci görülmeye değerdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, çocuklara sürpriz yaparak okullardaki dağıtıma katıldı. Ellerinde tabletlerle Başkan Karaosmanoğlu'nu karşılarında gören çocuklar, ''Teşekkür ederiz Başkan amcaaaa'' diyerek, mutluluklarını dile getirdi.

BU YIL 27 BİN 180 TABLET

Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında hayata geçirdiği ''Bire Bir Öğrenme Projesi'' kapsamında 7 yıldır Kocaeli genelinde 6. sınıfta okuyan öğrencileri tablet bilgisayarlarla buluşturuyor. Kocaeli'den yetişecek gençliğin; Türkiye'nin itici gücü, ülkemizi geleceğe taşıyacak beyin takımı olmasını arzu eden Büyükşehir, bu yılda teknolojinin en gelişmiş özelliklerine sahip tablet bilgisayarları devlet okulu ve özel okul ayrımı yapmadan 6. sınıfta okuyan 27 bin 180 çocuğumuza veriyor. Böylece 7 yılda Büyükşehir'in dağıttığı tablet bilgisayar sayısı 189 bin 761 olacak.

BAŞKAN ÇOCULARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Tablet bilgisayarlar okul yönetimlerine teslim edilmeye başlandı. İzmit Atatürk Ortaokulu'nda yapılan dağıtım törenine Başkan Karaosmanoğlu da katıldı. Çocukların sevincine ortak olan Başkan Karaosmanoğlu, ''Tabletleriniz hayırlı olsun. Dünyanın en güzel, en zeki, en çalışkan, en ahlaklı çocuklarısınız. Dünyanın en güzel bilgisayarları sizlere yakışır. Tabletleriniz bir eğitim ve kendinizi geliştirme aracıdır. Hayata iyi hazırlanmanız için veriyoruz bu tabletleri. En güzel şekilde kullanın ve öğrenin. Bu tabletler sizlere çok kolaylıklar sağlayacaktır. Ben sizden daha çok seviniyorum'' dedi.  

YÜZDE 100 TÜRKÇE F KLAVYE

Tablet bilgisayarların dağıtımında kuşkusuz en büyük mutluluklardan birisi köy okullarında yaşanıyor. İzmit'in Hakkaniye Köyü'nde bulunan ortaokula tablet bilgisayarların tesliminde de çocuklar büyük mutluluk yaşadı. İncelemeleri için çocuklara verilen son model tablet bilgisayarlar çok beğenildi. Kutularından çıkardıkları tablet bilgisayarları dikkatlice inceleyen çocuklar; 2'si 1 arada, yüzde 100 Türkçe F klavye, One Not, dijital defter gibi özellikleri bulunan cihazları çok beğendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.