19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Teşkilatımız gözbebeğimizdir”

Darıca 17.07.2019 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Teşkilatımız gözbebeğimizdir”

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın katılımları ile gerçekleştirdi. Başkan Bıyık, “Teşkilatımız bizim gözbebeğimizdir” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katılım sağladı. Toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “AK Parti teşkilatları olarak birliği beraberliğin selameti için her şeyi yapacağız. Hükümetimizin de sorunları çözeceğine inancımız tamdır. Ülkemizin tek gerçeğinin AK Parti iktidarı olduğunu ve AK Parti’nin de en iyi çalışmayı yapacağına inanıyoruz. Biz de Darıca Teşkilatı olarak halkımızla iç içe siyaset yapacağız.  Darıcamızda sivil toplum kuruluşlarımızın sayısı oldukça fazla. AK Parti olarak derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare içinde olacağız, vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Sorun ve taleplere çözüm önerileri sunacağız. Vatandaşlarımızlar birlikte 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz” diye konuştu. DARICA İÇİN CANLA BAŞLA Başkan Acay’ın ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  “AK Parti Darıca İlçe Başkanlığımızın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak İlçe Başkanımız Ufuk Acay’ın şahsında tüm teşkilatçı kardeşlerimizle hasret giderdik. İlçe başkanlığı görevi yapmış olduğum 9 yıllık süre boyunca bu teşkilatın tozunu yutmuş bir belediye başkanı olarak teşkilatlarımıza her zaman önem verip birlikte uyum içinde darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. KÜBRA AKABALI
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın katılımları ile gerçekleştirdi. Başkan Bıyık, “Teşkilatımız bizim gözbebeğimizdir” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katılım sağladı. Toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “AK Parti teşkilatları olarak birliği beraberliğin selameti için her şeyi yapacağız. Hükümetimizin de sorunları çözeceğine inancımız tamdır. Ülkemizin tek gerçeğinin AK Parti iktidarı olduğunu ve AK Parti’nin de en iyi çalışmayı yapacağına inanıyoruz. Biz de Darıca Teşkilatı olarak halkımızla iç içe siyaset yapacağız.  Darıcamızda sivil toplum kuruluşlarımızın sayısı oldukça fazla. AK Parti olarak derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare içinde olacağız, vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Sorun ve taleplere çözüm önerileri sunacağız. Vatandaşlarımızlar birlikte 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz” diye konuştu.

DARICA İÇİN CANLA BAŞLA

Başkan Acay’ın ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  “AK Parti Darıca İlçe Başkanlığımızın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak İlçe Başkanımız Ufuk Acay’ın şahsında tüm teşkilatçı kardeşlerimizle hasret giderdik. İlçe başkanlığı görevi yapmış olduğum 9 yıllık süre boyunca bu teşkilatın tozunu yutmuş bir belediye başkanı olarak teşkilatlarımıza her zaman önem verip birlikte uyum içinde darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.