TEYO PEHLİVAN DARICA’DA SAHNE ALDI

Darıca 25.04.2017 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TEYO PEHLİVAN DARICA’DA SAHNE ALDI

Erzurum’un ünlü tiyatro sanatçılarından Teyo Pehlivan tiplemesiyle ün yapan Cumhur Seval’ın da aralarında bulunduğu Bizim Konak isimli yetişkin tiyatrosu Darıca’lıları gülmekten kırdı geçirdi. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sergilenen tiyatro için kültür merkezini dolduran Darıcalılar Teyo Pehlivan’ın esprileriyle eğlenceli saatler geçirirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta tiyatroyu izleyenler arasındaydı. Sanat yönetmenliğini Cumhur Seval (Teyo Emmi)  ve yönetmenliğini Semih Yetimoğlu'nun yaptığı Geleneksel Türk Tiyatrosunun en güzel örneklerinden biri olan ‘Bizim Konak’ tiyatro oyununda, varlıklı bir ailenin oturduğu konakta yaşanan tirajı komik olaylar ele alınırken, Teyo Pehlivan  gösterdiği performans ve fıkralarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. KARABACAK ETKİNLİKLERE DAVET ETTİ Programın sonunda oyunculara teşekkür eden Başkan Karabacak, “ Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Erzurum Şehir Tiyatrosunun sahnelediği ‘Bizim Konak’ isimli tiyatro oyununu siz değerli hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz.” diyerek vatandaşları etkinliklere davet etti. OTOGARGARA DARICA’LILARIN BEĞENİSİNE SUNULUYOR Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Otogargara isimli tiyatro Darıca’lı sanatseverlerle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Otogargara isimli tiyatro bir otobüs terminalinde geçen olayları anlatırken, memleketten insan manzaralarının karşımıza çıktığı bu oyunda izleyiciler yer yer gülüp yer yer hüzünlenecek. Birbirinden farklı tiplerin hayatlarına, şakalarına ve başlarından geçen olayların anlatıldığı Otogargara isimli tiyarto 26 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’da izleyiciyle buluşacak.

Erzurum’un ünlü tiyatro sanatçılarından Teyo Pehlivan tiplemesiyle ün yapan Cumhur Seval’ın da aralarında bulunduğu Bizim Konak isimli yetişkin tiyatrosu Darıca’lıları gülmekten kırdı geçirdi.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sergilenen tiyatro için kültür merkezini dolduran Darıcalılar Teyo Pehlivan’ın esprileriyle eğlenceli saatler geçirirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta tiyatroyu izleyenler arasındaydı. Sanat yönetmenliğini Cumhur Seval (Teyo Emmi)  ve yönetmenliğini Semih Yetimoğlu'nun yaptığı Geleneksel Türk Tiyatrosunun en güzel örneklerinden biri olan ‘Bizim Konak’ tiyatro oyununda, varlıklı bir ailenin oturduğu konakta yaşanan tirajı komik olaylar ele alınırken, Teyo Pehlivan  gösterdiği performans ve fıkralarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.

KARABACAK ETKİNLİKLERE DAVET ETTİ

Programın sonunda oyunculara teşekkür eden Başkan Karabacak, “ Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Erzurum Şehir Tiyatrosunun sahnelediği ‘Bizim Konak’ isimli tiyatro oyununu siz değerli hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz.” diyerek vatandaşları etkinliklere davet etti.

OTOGARGARA DARICA’LILARIN BEĞENİSİNE SUNULUYOR

Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Otogargara isimli tiyatro Darıca’lı sanatseverlerle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Otogargara isimli tiyatro bir otobüs terminalinde geçen olayları anlatırken, memleketten insan manzaralarının karşımıza çıktığı bu oyunda izleyiciler yer yer gülüp yer yer hüzünlenecek. Birbirinden farklı tiplerin hayatlarına, şakalarına ve başlarından geçen olayların anlatıldığı Otogargara isimli tiyarto 26 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’da izleyiciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.