TFF’DEN DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NE MÜJDE!

Spor 10.08.2017 - 20:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TFF’DEN DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NE MÜJDE!

2017-2018 Sezonu'nda Gelişim Ligleri'ne alınmayan TFF 2. ve 3.Lig takımlarının yaptığı baskı ve tepkiler sonucunda TFF geri adım atarak bu lig takımlarını, değişik bir statüde olmak kaydı ile tekrar lige aldı.

2017-2018 Sezonu'nda Gelişim Ligleri'ne alınmayan TFF 2. ve 3.Lig takımlarının yaptığı baskı ve tepkiler sonucunda TFF geri adım atarak bu lig takımlarını, değişik bir statüde olmak kaydı ile tekrar lige aldı. Bu karar sonrasında temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yeni sezonda Akademi Ligi’nde 3 farklı kategoride mücadele edecek. Darıca G.B Alt Yapı Sorumlusu Hasan Altuntaş, TFF’nin aldığı son kararın memnuniyet verici olduğunu söyledi. KATEGORİLER BİRLEŞTİRİLDİ  Yeni düzenlemeye göre TFF 2 ve 3.Lig kulüplerinin oluşturacağı Akademi Ligi'ne şu ana kadar 41 kulüp başvurdu. Katılan takım sayısına göre oluşturulacak beş grupta,maçlar iki yada üç devreli lig esasına göre bölgesel olarak oynatılacak. TFF 2.ve 3.Lig Kulüpler Birliği'nin kulüplere gönderdiği yazıda,kulüplere başvuru için 11 Ağustos Cuma(yarın)  akşamına kadar süre verildi. Geçtiğimiz sezonlarda U14, U15, U16, U17 ve U19 kategorileri ile oynanan ligin yeni formatında ise kategori sayısı 5’ten 3’e indirildi.Kulüpler U14 ile U15 ve U16 ile U17 yaş kategorileri için tek takım oluşturacak,Liglerde U18 kategorisi olmadığı için U19 kategorisi takımları bu lige direkt giren tek kategori oldu.
2017-2018 Sezonu'nda Gelişim Ligleri'ne alınmayan TFF 2. ve 3.Lig takımlarının yaptığı baskı ve tepkiler sonucunda TFF geri adım atarak bu lig takımlarını, değişik bir statüde olmak kaydı ile tekrar lige aldı.

2017-2018 Sezonu'nda Gelişim Ligleri'ne alınmayan TFF 2. ve 3.Lig takımlarının yaptığı baskı ve tepkiler sonucunda TFF geri adım atarak bu lig takımlarını, değişik bir statüde olmak kaydı ile tekrar lige aldı. Bu karar sonrasında temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yeni sezonda Akademi Ligi’nde 3 farklı kategoride mücadele edecek. Darıca G.B Alt Yapı Sorumlusu Hasan Altuntaş, TFF’nin aldığı son kararın memnuniyet verici olduğunu söyledi.

KATEGORİLER BİRLEŞTİRİLDİ 

Yeni düzenlemeye göre TFF 2 ve 3.Lig kulüplerinin oluşturacağı Akademi Ligi'ne şu ana kadar 41 kulüp başvurdu. Katılan takım sayısına göre oluşturulacak beş grupta,maçlar iki yada üç devreli lig esasına göre bölgesel olarak oynatılacak. TFF 2.ve 3.Lig Kulüpler Birliği'nin kulüplere gönderdiği yazıda,kulüplere başvuru için 11 Ağustos Cuma(yarın)  akşamına kadar süre verildi. Geçtiğimiz sezonlarda U14, U15, U16, U17 ve U19 kategorileri ile oynanan ligin yeni formatında ise kategori sayısı 5’ten 3’e indirildi.Kulüpler U14 ile U15 ve U16 ile U17 yaş kategorileri için tek takım oluşturacak,Liglerde U18 kategorisi olmadığı için U19 kategorisi takımları bu lige direkt giren tek kategori oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.