19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TFF resmi duyuruyu yapacak!

Spor 18.10.2020 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TFF resmi duyuruyu yapacak!

SON DAKİKA… SON DAKİKA

Futbol müsabakalarında locaların 50 oranında açılmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, tribünlere seyirci alınmasını istediklerini ifade etti. Özdemir,  "Sadece Süper Lig değil, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig kulüpleri de dahli olmak üzere hepsi seyirci kapasitesinin belli oranda kullanılmasını istemektedir. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'ndan bir ışık alabilirsek seyirci kapasitesini arttıracağız. Bu yüzde 10,20 veya 30 olabilir" dedi.  YARIN YA DA ÇARŞAMBA Salı ya da çarşamba günü başvurularının sonucunu öğreneceklerini belirten Özdemir, "Futbol taraftarlarla güzel; kulüplerimizin de talepleri var ve biz de gereken dilekçeleri hazırlayarak hem Sağlık Bakanlığımıza hem de Gençlik ve Spor Bakanlığımıza başvurularımızı yaptık. Biz de kendi görüşümüzü de ekledik, inşallah salı ya da çarşamba günü tribünlerdeki seyirci oranı ile ilgili bir netice elde edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.  
SON DAKİKA… SON DAKİKA

Futbol müsabakalarında locaların 50 oranında açılmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, tribünlere seyirci alınmasını istediklerini ifade etti. Özdemir,  "Sadece Süper Lig değil, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig kulüpleri de dahli olmak üzere hepsi seyirci kapasitesinin belli oranda kullanılmasını istemektedir. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'ndan bir ışık alabilirsek seyirci kapasitesini arttıracağız. Bu yüzde 10,20 veya 30 olabilir" dedi. 

YARIN YA DA ÇARŞAMBA

Salı ya da çarşamba günü başvurularının sonucunu öğreneceklerini belirten Özdemir, "Futbol taraftarlarla güzel; kulüplerimizin de talepleri var ve biz de gereken dilekçeleri hazırlayarak hem Sağlık Bakanlığımıza hem de Gençlik ve Spor Bakanlığımıza başvurularımızı yaptık. Biz de kendi görüşümüzü de ekledik, inşallah salı ya da çarşamba günü tribünlerdeki seyirci oranı ile ilgili bir netice elde edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.