19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Thanks* KO-MEK

Kocaeli 01.07.2019 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Thanks* KO-MEK

KO-MEK, Arapça, İngilizce ve Almanca dillerinde Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimi verecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, yaz döneminde son derece önemli bir eğitim faaliyeti ile vatandaşlara hizmet verecek.

KO-MEK, Arapça, İngilizce ve Almanca dillerinde Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimi verecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, yaz döneminde son derece önemli bir eğitim faaliyeti ile vatandaşlara hizmet verecek. KO-MEK, yurt dışında sıklıkla yaşanan lisan sorununa karşı bünyesinde Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimi başlattı. İlk planlamayla Arapça, İngilizce ve Almanca dillerinde verilecek olan eğitim, yurt dışına çıkacak olan vatandaşlar için adeta hayati önem taşıyacak. Söz konusu eğitim bunun yanı sıra, bölge esnafının, kente yurt dışından gelen yabancı misafirlerle iletişiminde faydalı olacak. NELER ÖĞRETİLECEK? Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitiminden, belli bir düzeyde lisan bilen vatandaşlar yararlanabilecek. Zira bu kurslarda vatandaşlara bildikleri lisan üzerinden pratik bilgiler aktarılacak. Derslerde kursiyerlere, dil bilgisinin yanı sıra, selamlaşma, yardım isteme, teşekkür etme ve özür dileme, fiyat sorma, sayılar ve rakamlar ve bir isteğini anlatma yönünde temel kalıplar öğretilerek pratikler yapılması sağlanacak. LİSAN PRATİK YAPARAK GELİŞİR KO-MEK’in söz konusu eğitimi yurt dışında günlük hayatta kişi için büyük önem taşıyacak. Pratik dil eğitimi alan bir vatandaş yabancı bir ülkede bir başkasına ihtiyaç duymadan seyahatini sürdürebilecek. Eğitim, bunun yanı sıra, kişinin dil eğitimine de önemli pratik kazandıracak. KO-MEK’in Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimlerinden biri de Arapça olacak. Arapçayı az da olsa bilen bir vatandaş KO-MEK’in söz konusu eğitimi ile bilgisini arttırmış olacak. Eğitim özellikle kişiye hac ve umre döneminde büyük fayda sağlayacak. KO-MEK’ten Pratik Arapça eğitimi alan bir vatandaş bu sayede kutsal topraklarda iletişim konusunda sorun yaşamayacak. Ayrıca pratik dil eğitimi, Kartepe ilçesi başta olmak üzere, İlimize turist olarak gelen yabancı uyruklu kişilerle bölge esnafı ve diğer vatandaşların etkili iletişim kurmasına yardımcı olacak.
KO-MEK, Arapça, İngilizce ve Almanca dillerinde Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimi verecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, yaz döneminde son derece önemli bir eğitim faaliyeti ile vatandaşlara hizmet verecek.

KO-MEK, Arapça, İngilizce ve Almanca dillerinde Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimi verecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, yaz döneminde son derece önemli bir eğitim faaliyeti ile vatandaşlara hizmet verecek. KO-MEK, yurt dışında sıklıkla yaşanan lisan sorununa karşı bünyesinde Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimi başlattı. İlk planlamayla Arapça, İngilizce ve Almanca dillerinde verilecek olan eğitim, yurt dışına çıkacak olan vatandaşlar için adeta hayati önem taşıyacak. Söz konusu eğitim bunun yanı sıra, bölge esnafının, kente yurt dışından gelen yabancı misafirlerle iletişiminde faydalı olacak.

NELER ÖĞRETİLECEK?

Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitiminden, belli bir düzeyde lisan bilen vatandaşlar yararlanabilecek. Zira bu kurslarda vatandaşlara bildikleri lisan üzerinden pratik bilgiler aktarılacak. Derslerde kursiyerlere, dil bilgisinin yanı sıra, selamlaşma, yardım isteme, teşekkür etme ve özür dileme, fiyat sorma, sayılar ve rakamlar ve bir isteğini anlatma yönünde temel kalıplar öğretilerek pratikler yapılması sağlanacak.

LİSAN PRATİK YAPARAK GELİŞİR

KO-MEK’in söz konusu eğitimi yurt dışında günlük hayatta kişi için büyük önem taşıyacak. Pratik dil eğitimi alan bir vatandaş yabancı bir ülkede bir başkasına ihtiyaç duymadan seyahatini sürdürebilecek. Eğitim, bunun yanı sıra, kişinin dil eğitimine de önemli pratik kazandıracak. KO-MEK’in Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimlerinden biri de Arapça olacak. Arapçayı az da olsa bilen bir vatandaş KO-MEK’in söz konusu eğitimi ile bilgisini arttırmış olacak. Eğitim özellikle kişiye hac ve umre döneminde büyük fayda sağlayacak. KO-MEK’ten Pratik Arapça eğitimi alan bir vatandaş bu sayede kutsal topraklarda iletişim konusunda sorun yaşamayacak. Ayrıca pratik dil eğitimi, Kartepe ilçesi başta olmak üzere, İlimize turist olarak gelen yabancı uyruklu kişilerle bölge esnafı ve diğer vatandaşların etkili iletişim kurmasına yardımcı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.