19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

THK Darıca faaliyetlere başladı

Darıca 13.11.2017 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

THK Darıca faaliyetlere başladı

Türk Hava Kurumu yönetimi tarafından ilçeye şube başkanı olarak atanan Kazım Yıldız şube yönetim kurulu üyelerini belirlemelerinin ardından çalışmalara başladı.

Zincirlikuyu Mahallesi Kahveciler Sokak No:13/B adresindeki faaliyet gösteren Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şubesi önceki Darıca Kaymakamlığı ve Belediye birim müdürlerini ağırladı. Şube Başkanı Kazım Yıldız, şube kuruluşu hakkında bilgiler verirken yeni çalışmalara başlamalarına karşın Darıcalıların özellikle üyelik konusunda büyük ilgi gösterdiklerini ifade etti.   Türk Hava Kurumu’nun askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak için kurulduğunu ifade eden Kazım Yıldız, orman yangınları, hava ambulansları gibi çok sayıda hizmetlerinin yanı sıra geleceğin uçak ve uzay mühendislerinin yetiştirildiği Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin yanı sıra THK Uçuş Akademisi tarafından pilotaj eğitimi yer aldığını hatırlatarak Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere sportif havacılığın tüm branşlarında ücretsiz eğitim verildiğini söyledi. Başkan Yıldız şube olarak yakın zamanda sportif havacılığın sevdirilmesi ve tanıtılması amacıyla kurslar düzenleneceğine dikkat çekerek  tüm Darıcalıları Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi’ne üye olmaya ve etkinliklere katılmaya davet etti.  Şube Başkanı Kazım Yıldız, kuruluş süreci ve sonrasında kendilerine her türlü desteği sağlayan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve şube üyeleri 10 Kasım törenlerin de yer aldılar. GEBZE THK’DAN DARICA’YA ZİYARET  Öte yandan Türk Hava Kurumu Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz yeni açılan Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız’ı ziyaret etti. Türk Hava Kurumu Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz önceki gün Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Mustafa Yıldız, açılan Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız’a görevinde başarılar diledi. Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi’nin hayırlı olmasını dileyen Mustafa Yılmaz, “Başta şube başkanımız Kazım Beye ve yönetimine yeni görevlilerinde başarılar diliyorum.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız da en kısa zamanda bir iade ziyaretinde bulunacağını söyledi.  
Türk Hava Kurumu yönetimi tarafından ilçeye şube başkanı olarak atanan Kazım Yıldız şube yönetim kurulu üyelerini belirlemelerinin ardından çalışmalara başladı.

Zincirlikuyu Mahallesi Kahveciler Sokak No:13/B adresindeki faaliyet gösteren Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şubesi önceki Darıca Kaymakamlığı ve Belediye birim müdürlerini ağırladı. Şube Başkanı Kazım Yıldız, şube kuruluşu hakkında bilgiler verirken yeni çalışmalara başlamalarına karşın Darıcalıların özellikle üyelik konusunda büyük ilgi gösterdiklerini ifade etti.  
Türk Hava Kurumu’nun askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak için kurulduğunu ifade eden Kazım Yıldız, orman yangınları, hava ambulansları gibi çok sayıda hizmetlerinin yanı sıra geleceğin uçak ve uzay mühendislerinin yetiştirildiği Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin yanı sıra THK Uçuş Akademisi tarafından pilotaj eğitimi yer aldığını hatırlatarak Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere sportif havacılığın tüm branşlarında ücretsiz eğitim verildiğini söyledi. Başkan Yıldız şube olarak yakın zamanda sportif havacılığın sevdirilmesi ve tanıtılması amacıyla kurslar düzenleneceğine dikkat çekerek  tüm Darıcalıları Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi’ne üye olmaya ve etkinliklere katılmaya davet etti.  Şube Başkanı Kazım Yıldız, kuruluş süreci ve sonrasında kendilerine her türlü desteği sağlayan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve şube üyeleri 10 Kasım törenlerin de yer aldılar.
GEBZE THK’DAN DARICA’YA ZİYARET 
Öte yandan Türk Hava Kurumu Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz yeni açılan Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız’ı ziyaret etti. Türk Hava Kurumu Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz önceki gün Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Mustafa Yıldız, açılan Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız’a görevinde başarılar diledi. Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi’nin hayırlı olmasını dileyen Mustafa Yılmaz, “Başta şube başkanımız Kazım Beye ve yönetimine yeni görevlilerinde başarılar diliyorum.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız da en kısa zamanda bir iade ziyaretinde bulunacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.