Tipioğlu farkını hissettirmeye başladı!

Kocaeli 04.12.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tipioğlu farkını hissettirmeye başladı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu farkını gösterdi. Göreve geldiği günden bu yana suç ve suçlularla mücadele noktasında önemli çalışmalara imza atan İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, PKK/KCK terör örgütünün Gebze Bölgesindeki faaliyetlerini deşifre ederek suçluları yakaladı. Edinilen bilgilere göre; PKK/KCK terör örgütünün Gebze Bölgesindeki faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve cezaevi faaliyetlerinin engellenmesi adına yürütülen çalışmalar kapsamında, aralarında HDP İl ve İlçe Başkanları ile Parti ve Belediye Meclisi üyelerinin de bulunduğu 23 şahıs yapılan operasyonla yakalanmıştı. Yapılan operasyonda HDP Parti Binaları ile ev aramalarında çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyale el konuldu. Operasyonun ardından adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen 23 şüpheli şahıstan 15’i tutuklanırken, 8’i ise adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu farkını gösterdi. Göreve geldiği günden bu yana suç ve suçlularla mücadele noktasında önemli çalışmalara imza atan İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, PKK/KCK terör örgütünün Gebze Bölgesindeki faaliyetlerini deşifre ederek suçluları yakaladı.

Edinilen bilgilere göre; PKK/KCK terör örgütünün Gebze Bölgesindeki faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve cezaevi faaliyetlerinin engellenmesi adına yürütülen çalışmalar kapsamında, aralarında HDP İl ve İlçe Başkanları ile Parti ve Belediye Meclisi üyelerinin de bulunduğu 23 şahıs yapılan operasyonla yakalanmıştı. Yapılan operasyonda HDP Parti Binaları ile ev aramalarında çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyale el konuldu. Operasyonun ardından adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen 23 şüpheli şahıstan 15’i tutuklanırken, 8’i ise adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.