19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toltar'dan Topaca'ya hayırlı olsun ziyareti

Dilovası 11.12.2016 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar'dan Topaca'ya hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli'ye hizmet etmiş olan önceki Vali Ercan Topaca'yı yeni görev yeri olan Ankara valilik makamında ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Topaca'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün Kocaeli'de önceki dönem başarılı görevler içerisinde bulunan ve şimdi Ankara Valisi olan Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Toltar, "Kocaeli'mize hizmet etmiş olan önceki valimiz, Sayın Ercan Topaca Bey'i yeni görev yeri olan Ankara valilik makamında ziyaret ettik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Valimiz Ercan Topaca Bey'e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederim.dedi. Topaca'yı ziyaretinin ardından Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ankara'da bir dizi ziyaretin ardından Dilovası'na döndü.

Kocaeli'ye hizmet etmiş olan önceki Vali Ercan Topaca'yı yeni görev yeri olan Ankara valilik makamında ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Topaca'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün Kocaeli'de önceki dönem başarılı görevler içerisinde bulunan ve şimdi Ankara Valisi olan Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Toltar, "Kocaeli'mize hizmet etmiş olan önceki valimiz, Sayın Ercan Topaca Bey'i yeni görev yeri olan Ankara valilik makamında ziyaret ettik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Valimiz Ercan Topaca Bey'e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederim.dedi.

Topaca'yı ziyaretinin ardından Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ankara'da bir dizi ziyaretin ardından Dilovası'na döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.