Toltar, Darbeler Dönemi Kapandı!

Dilovası 13.07.2017 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Toltar, Darbeler Dönemi Kapandı!

15 Temmuz Darbe Girişiminde hainlere fırsat vermeyen Milletimizin tarih kitaplarına adını altın harflerle yazdırdığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 15 Temmuz’un yıldönümünde yayınladığı mesajda Türkiye’de artık darbe dönemlerinin sona erdiğini ifade etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıl dönümünde mesaj yayınladı. Darbecileri kınayan, demokrasiye sahip çıkan aziz milletimize teşekkür eden Başkan Ali Toltar, 15 Temmuz ile beraber artık Türkiye’de darbeler döneminin kapandığını ifade etti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla geçtiğimiz yıl 15 Temmuz gecesinden beri 27 gün boyunca meydanları boş bırakmayan ve demokrasiye sahip çıkanDilovalılar'a teşekkür etti. MİLLETİMİZ PABUÇ BIRAKMADI 15 Temmuz’da ülkemizi ele geçirmek isteyen hainlere en güzel cevabını Milletimizin verdiğini belirten Başkan Ali Toltar, işgalcilerin heveslerinin kursaklarında kaldığını dile getirdi. Milli irade ve demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Darbe kalkışmasına pabuç bırakmayarak her zaman olduğu gibi dik duruşunu sergileyen, milletine çağrı yaparak milyonların sokağa, demokrasiye sahip çıkmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, 15 Temmuz akşamı eşi benzeri görülmemiş bir duyarlılıkla tarihin altın sayfalarında yerini alan yürekli duruşu ile milli iradeye sahip çıkan, ülkemin ve Dilovamızın güzel insanlarına bir kez daha teşekkür ederim. 249 vatandaşımızı şehit eden, ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen başta FETÖ olmak üzere tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Ailelerine baş sağlığı, Gazilerimize de şifalar diliyorum. " dedi.
15 Temmuz Darbe Girişiminde hainlere fırsat vermeyen Milletimizin tarih kitaplarına adını altın harflerle yazdırdığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 15 Temmuz’un yıldönümünde yayınladığı mesajda Türkiye’de artık darbe dönemlerinin sona erdiğini ifade etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıl dönümünde mesaj yayınladı. Darbecileri kınayan, demokrasiye sahip çıkan aziz milletimize teşekkür eden Başkan Ali Toltar, 15 Temmuz ile beraber artık Türkiye’de darbeler döneminin kapandığını ifade etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla geçtiğimiz yıl 15 Temmuz gecesinden beri 27 gün boyunca meydanları boş bırakmayan ve demokrasiye sahip çıkanDilovalılar'a teşekkür etti.

MİLLETİMİZ PABUÇ BIRAKMADI

15 Temmuz’da ülkemizi ele geçirmek isteyen hainlere en güzel cevabını Milletimizin verdiğini belirten Başkan Ali Toltar, işgalcilerin heveslerinin kursaklarında kaldığını dile getirdi.

Milli irade ve demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Darbe kalkışmasına pabuç bırakmayarak her zaman olduğu gibi dik duruşunu sergileyen, milletine çağrı yaparak milyonların sokağa, demokrasiye sahip çıkmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, 15 Temmuz akşamı eşi benzeri görülmemiş bir duyarlılıkla tarihin altın sayfalarında yerini alan yürekli duruşu ile milli iradeye sahip çıkan, ülkemin ve Dilovamızın güzel insanlarına bir kez daha teşekkür ederim. 249 vatandaşımızı şehit eden, ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen başta FETÖ olmak üzere tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Ailelerine baş sağlığı, Gazilerimize de şifalar diliyorum. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.