Toltar İle Görüştüler

Dilovası 25.04.2018 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Toltar İle Görüştüler

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, göreve geldiği günden bugüne kadar sürdürdüğü ve bir gelenek haline getirdiği halk gününü bu haftada aksatmadan devam ettirdi.

Başkanlık Makamında düzenlenen halk gününe bu haftada yoğun ilgi vardı. Vatandaşların dilek, şikâyet ve önerilerini dinleyen Başkan Toltar’a program boyunca belediye başkan yardımcıları ve belediye yöneticileri de eşlik etti. Halkla İlişkiler personellerinin de katıldığı görüşmelerde, katılanların tüm talepleri ilgililerce not edildi. Vatandaşlara daha yakın olabileceği bir ortam tesisi ve randevu almadan kendisi ile doğrudan görüşebilmelerine imkân sağlamak maksadı ile halk günlerini tertip ettiklerini belirten Başkan Toltar, çok önemli bir mani olmadığı müddetçe her Salı Günü halk günü düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.  Halk Günü Toplantısı’nda, Başkan Toltar’a belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların çokluğu dikkat çekiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, göreve geldiği günden bugüne kadar sürdürdüğü ve bir gelenek haline getirdiği halk gününü bu haftada aksatmadan devam ettirdi.

Başkanlık Makamında düzenlenen halk gününe bu haftada yoğun ilgi vardı. Vatandaşların dilek, şikâyet ve önerilerini dinleyen Başkan Toltar’a program boyunca belediye başkan yardımcıları ve belediye yöneticileri de eşlik etti. Halkla İlişkiler personellerinin de katıldığı görüşmelerde, katılanların tüm talepleri ilgililerce not edildi. Vatandaşlara daha yakın olabileceği bir ortam tesisi ve randevu almadan kendisi ile doğrudan görüşebilmelerine imkân sağlamak maksadı ile halk günlerini tertip ettiklerini belirten Başkan Toltar, çok önemli bir mani olmadığı müddetçe her Salı Günü halk günü düzenlemeye devam edeceklerini belirtti. 

Halk Günü Toplantısı’nda, Başkan Toltar’a belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların çokluğu dikkat çekiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.