19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toltar´ın Spora Desteği Şampiyonlukları Getiriyor

Spor 14.02.2016 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar´ın Spora Desteği Şampiyonlukları Getiriyor

Dilovası´nda Belediye Başkanı Ali Toltar´ın spora verdiği destek başarı olarak dönmeye devam ediyor.

Son şampiyon Tavşancıl spor A Grubu´nda çıktığı 18 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ile 43 puan topladı ve sezonu zirvede tamamladı. Başarılarından dolayı Başkan Toltar oldukça mutlu görünüyordu. Tavşancılsporlu yöneticiler Başkan Toltar´a ismi yazılı forma hediye ettiler. Tavşancılspor´un şampiyonluk kupa töreni  ve kutlamaları için yine Tavşancıl´da bulunan Sahil Restoranda bir yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Kaymakam Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcıları Edip Bingöl, Fazıl Polat, Gençlik Spor Müdürü Murat Babaoğlu,  KASKF Başkanı Murat Aydın, Tavşancılspor Kulüp Başkanı Mehmet Akkor şampiyonluk yemeğini organize eden işadamı Hamza Şayir, 2. Başkan Olcay Yultay, yönetim kurulu üyeleri Kenan Keleş, Recai Özdemir,  Mehmet Altunlu, Bertan Şen ve Ayhan Korucu ile Genel Kaptan Orhan Aydemir futbolcular ile aileleri katıldı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bu yıl spor adına çok başarılı bir yıl geçirmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek “Sporun her branşına desteğimiz devam ediyor. Bu yıl çok başarılı bir geçiriyoruz. Hem başaralı bir belediyecilik hem de spordaki başarılar. Sporun her branşına desteğimiz devam ediyor ve edecek. Futbolda ilçede bulunan amatör takımlarımız bu yıl hep zirevde ve şampiyonluklarla tamamlıyorlar. Bunun en son halkasını Tavşancıl Spor Kulubümüzün başarısı olmuştur.  Belediye olarak spora yaptığımız katkıların karşılığını  bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Dilovası Belediye sporun şampiyonluğunun ardından Tavşancıl sporunda şampiyon olması bizleri ve ilçe halkını sevindirmiştir. Burada sporcularımıza ve Tavşancıl spor yöneticilerine teşekkür ederim. Gençlerimizi sporla buluştum hedefimize yavaş yavaş ulaşıyoruz. Katkı bizden şampiyonluk sizden dedi. Daha sonra plaket törenine emeği geçen, katkı sunan başarının her kademesinde olanlara Kaymakam Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve diğer katılımcılar tarafından verilerek unutulmaz bir gece yaşandı. 
Dilovası´nda Belediye Başkanı Ali Toltar´ın spora verdiği destek başarı olarak dönmeye devam ediyor.

Son şampiyon Tavşancıl spor A Grubu´nda çıktığı 18 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ile 43 puan topladı ve sezonu zirvede tamamladı. Başarılarından dolayı Başkan Toltar oldukça mutlu görünüyordu. Tavşancılsporlu yöneticiler Başkan Toltar´a ismi yazılı forma hediye ettiler.

Tavşancılspor´un şampiyonluk kupa töreni  ve kutlamaları için yine Tavşancıl´da bulunan Sahil Restoranda bir yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Kaymakam Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcıları Edip Bingöl, Fazıl Polat, Gençlik Spor Müdürü Murat Babaoğlu,  KASKF Başkanı Murat Aydın, Tavşancılspor Kulüp Başkanı Mehmet Akkor şampiyonluk yemeğini organize eden işadamı Hamza Şayir, 2. Başkan Olcay Yultay, yönetim kurulu üyeleri Kenan Keleş, Recai Özdemir,  Mehmet Altunlu, Bertan Şen ve Ayhan Korucu ile Genel Kaptan Orhan Aydemir futbolcular ile aileleri katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bu yıl spor adına çok başarılı bir yıl geçirmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek “Sporun her branşına desteğimiz devam ediyor. Bu yıl çok başarılı bir geçiriyoruz. Hem başaralı bir belediyecilik hem de spordaki başarılar. Sporun her branşına desteğimiz devam ediyor ve edecek. Futbolda ilçede bulunan amatör takımlarımız bu yıl hep zirevde ve şampiyonluklarla tamamlıyorlar. Bunun en son halkasını Tavşancıl Spor Kulubümüzün başarısı olmuştur.  Belediye olarak spora yaptığımız katkıların karşılığını  bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Dilovası Belediye sporun şampiyonluğunun ardından Tavşancıl sporunda şampiyon olması bizleri ve ilçe halkını sevindirmiştir. Burada sporcularımıza ve Tavşancıl spor yöneticilerine teşekkür ederim. Gençlerimizi sporla buluştum hedefimize yavaş yavaş ulaşıyoruz. Katkı bizden şampiyonluk sizden dedi.

Daha sonra plaket törenine emeği geçen, katkı sunan başarının her kademesinde olanlara Kaymakam Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve diğer katılımcılar tarafından verilerek unutulmaz bir gece yaşandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.