Toltar "Ne Dediysek, Yapılacak"

Dilovası 01.02.2018 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Toltar "Ne Dediysek, Yapılacak"

Dilovası Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Belediye ve Meclis Başkanı Ali Toltar nezaretinde gerçekleşti.

Ocak Ayı Meclis Oturumu öncesinde belirlenen Köseler Mahallesi Uygulama İmar Plan Teklifi, Tepecik Mahallesi Uygulamam İmar Plan Teklifi, Tavşancıl Sağlık Evi Tahsisi, Atık Getirme Merkezi, Tembihnamenin yeniden güncellenmesi, 2018 yılı Harç Bedeli tespiti, Diliskelesi Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait taşınmazın 5 yıl süre ile Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği'ne tahsisi, Devlet Malzeme Ofisi'nden alınacak malzemeler, Adnan Kahveci Parkı'nın 10 yıllığına kiraya verilmesi, Diliskelesi Mahallesi'ndeki belediye dükkânının muhtarlığa tahsisi, 2018 yılı vergi tarifelerinin belirlenmesi, Tavşancıl Mahallesi'ndeki iki sokağın isimlendirilmesine ilişkin gündem maddeleri meclis üyeleri tarafından görüşüldü. MEHMETÇİĞE MESAJLA BAŞLADI Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Arfin'de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonu'nda görev alan askerlere başarılar dileyerek meclisi açtı. Başkan Toltar, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde ülkemizi parçalamak isteyen şer odaklarına karşı başlatılan bu operasyonda görev alam askerlerimizin Allah yardımcıları olsun. Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli'ye gelen Cumhurbaşkanımız yine on binlere seslendi. İl Gençlik Kongresinden ziyade adeta bir mitinge dönüştü." dedi. KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTIK Hükümet nezdinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nezdinde ve Dilovası Belediyesi nezdinde bir koordinasyon toplantısı yapıldığını ifade eden Başkan Toltar, "Seçim beyannamesinde bulunan sözlerimiz bu toplantıda değerlendirildi. Bugüne kadar ilçemiz için yapmamız gerekenler ve yapılacak olanları masaya yatırdık. Görev süremiz sona erdiğinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Eksik hiç bir projemiz kalmayacak. Semt Pazarı için yer alımı yaptık. Kavşaklarımız ihaleye çıkıyor. Bayraktepe ve Seyir Tepe ilkbaharda tamamlanmış olacak. İlçemize taziye evleri ve semt konakları kazandırmaya devam ediyoruz. Mimar Sinan Mahallesi'nde ki Külliye ve semt konağı ilkbaharda tamamlanmış olacak. Ayrıca da ilçedeki rutin işlerimiz aksamadan devam ediyor. TAŞERON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, taşeronla ilgili yeni düzenlemeye ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Süreç işliyor. Hiçbir adaletsizliğe mahal vermeden, tartışma yaratmayacak şekilde bir yerleştirme süreci uygulamak istiyoruz. Kimsenin kuşkusu olmasın. Kanun nezdinde yapılacak uygulama ile kamuya kazandırılacak olan personel hakları korunarak işlemleri tamamlayacağız." dedi.
Dilovası Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Belediye ve Meclis Başkanı Ali Toltar nezaretinde gerçekleşti.

Ocak Ayı Meclis Oturumu öncesinde belirlenen Köseler Mahallesi Uygulama İmar Plan Teklifi, Tepecik Mahallesi Uygulamam İmar Plan Teklifi, Tavşancıl Sağlık Evi Tahsisi, Atık Getirme Merkezi, Tembihnamenin yeniden güncellenmesi, 2018 yılı Harç Bedeli tespiti, Diliskelesi Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait taşınmazın 5 yıl süre ile Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği'ne tahsisi, Devlet Malzeme Ofisi'nden alınacak malzemeler, Adnan Kahveci Parkı'nın 10 yıllığına kiraya verilmesi, Diliskelesi Mahallesi'ndeki belediye dükkânının muhtarlığa tahsisi, 2018 yılı vergi tarifelerinin belirlenmesi, Tavşancıl Mahallesi'ndeki iki sokağın isimlendirilmesine ilişkin gündem maddeleri meclis üyeleri tarafından görüşüldü.

MEHMETÇİĞE MESAJLA BAŞLADI

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Arfin'de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonu'nda görev alan askerlere başarılar dileyerek meclisi açtı. Başkan Toltar, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde ülkemizi parçalamak isteyen şer odaklarına karşı başlatılan bu operasyonda görev alam askerlerimizin Allah yardımcıları olsun. Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli'ye gelen Cumhurbaşkanımız yine on binlere seslendi. İl Gençlik Kongresinden ziyade adeta bir mitinge dönüştü." dedi.

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTIK

Hükümet nezdinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nezdinde ve Dilovası Belediyesi nezdinde bir koordinasyon toplantısı yapıldığını ifade eden Başkan Toltar, "Seçim beyannamesinde bulunan sözlerimiz bu toplantıda değerlendirildi. Bugüne kadar ilçemiz için yapmamız gerekenler ve yapılacak olanları masaya yatırdık. Görev süremiz sona erdiğinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Eksik hiç bir projemiz kalmayacak. Semt Pazarı için yer alımı yaptık. Kavşaklarımız ihaleye çıkıyor. Bayraktepe ve Seyir Tepe ilkbaharda tamamlanmış olacak. İlçemize taziye evleri ve semt konakları kazandırmaya devam ediyoruz. Mimar Sinan Mahallesi'nde ki Külliye ve semt konağı ilkbaharda tamamlanmış olacak. Ayrıca da ilçedeki rutin işlerimiz aksamadan devam ediyor.

TAŞERON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, taşeronla ilgili yeni düzenlemeye ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Süreç işliyor. Hiçbir adaletsizliğe mahal vermeden, tartışma yaratmayacak şekilde bir yerleştirme süreci uygulamak istiyoruz. Kimsenin kuşkusu olmasın. Kanun nezdinde yapılacak uygulama ile kamuya kazandırılacak olan personel hakları korunarak işlemleri tamamlayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.