TOLTAR RAMAZAN DA VATANDAŞIN YANINDA!

Dilovası 14.06.2017 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TOLTAR RAMAZAN DA VATANDAŞIN YANINDA!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan ayında başladığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Her akşam program çerçevesinde, vatandaşların evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, bu kapsamda sadece ramazan ayında değil, her zaman vatandaşların arasında olduklarını söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağız ve büyük bir özveri ile halkımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz. Sürekli Halkımızla Beraberiz Ramazanın özünde zaten birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik vardır. Ramazan aylarında birliğin, beraberliğin, şefkatin, merhametin ve yardımseverliğin en üst seviyede olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar;”Yaptığımız ziyaretle onların hatırını sorup dertlerini paylaşarak sevindirmiş olduk. Vatandaşlarımızla sık, sık bir araya gelerek onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz, onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bu mübarek ayı iyi değerlendirmemiz lazım. Ramazan ayını iyi değerlendirmek adına vatandaşlarla sık, sık bir araya geliyoruz, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, Ramazan ayının ilk gününden bu güne kadar vatandaşlarımızla birlikte olmaya özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan ayında başladığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Her akşam program çerçevesinde, vatandaşların evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, bu kapsamda sadece ramazan ayında değil, her zaman vatandaşların arasında olduklarını söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağız ve büyük bir özveri ile halkımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz. Sürekli Halkımızla Beraberiz Ramazanın özünde zaten birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik vardır.

Ramazan aylarında birliğin, beraberliğin, şefkatin, merhametin ve yardımseverliğin en üst seviyede olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar;”Yaptığımız ziyaretle onların hatırını sorup dertlerini paylaşarak sevindirmiş olduk. Vatandaşlarımızla sık, sık bir araya gelerek onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz, onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bu mübarek ayı iyi değerlendirmemiz lazım. Ramazan ayını iyi değerlendirmek adına vatandaşlarla sık, sık bir araya geliyoruz, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, Ramazan ayının ilk gününden bu güne kadar vatandaşlarımızla birlikte olmaya özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.