Tonlarca Soğan Çürüyor

Ekonomi 26.04.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tonlarca Soğan Çürüyor

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, fiyatlar yükseldikten sonra satmak üzere soğan depolayan fırsatçılar, çirkin planları ellerinde patlayınca tonlarca soğanı çürümeye bıraktı..

Türkiye'nin "soğan deposu" Ankara Polatlı'dan gelen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti! Çirkin planları ellerinde patlayan fırsatçılar, tonlarca soğanı çürümeye bıraktı. A Haber'in ulaştığı görüntülerde, stokçuların fiyatlar yükseldikten sonra piyasaya sürülmek üzere depoladığı tonlarca soğanı planları tutmayınca çürümeye terk ettiği görülüyor. İNCELEME BAŞLATILDI Gelen son dakika bilgisine göre; Tarım ve Orman Bakanlığı, Ankara'nın Polatlı ilçesinde çürümeye terk edilen soğanlarla ilgili inceleme başlattı..
Ankara'nın Polatlı ilçesinde, fiyatlar yükseldikten sonra satmak üzere soğan depolayan fırsatçılar, çirkin planları ellerinde patlayınca tonlarca soğanı çürümeye bıraktı..

'nin "soğan deposu" 'dan gelen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti! Çirkin planları ellerinde patlayan fırsatçılar, tonlarca soğanı çürümeye bıraktı. A Haber'in ulaştığı görüntülerde, stokçuların fiyatlar yükseldikten sonra piyasaya sürülmek üzere depoladığı tonlarca soğanı planları tutmayınca çürümeye terk ettiği görülüyor.

İNCELEME BAŞLATILDI
Gelen son dakika bilgisine göre;  ve 'nın Polatlı ilçesinde çürümeye terk edilen soğanlarla ilgili inceleme başlattı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.