Toparlanın çocuklar!

Spor 01.04.2015 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Toparlanın çocuklar!

Kırıkhanspor deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle dönen Darıca G.B’de Batman Petrolspor karşılaşmasının hazırlıklarına dün start verildi.

Saat 15:00’da yapılan antrenmanda futbolcuların keyifsiz olduklarını gözlemleyen Teknik Direktör Özgür Vurur ve Sportif Direktör İlter Kasap, futbolcularla toplantı yaparak Kırıkhanspor maçını unutmalarını ve kalan 6 maça konsantre olmaları gerektiğini söylediler. Darıca G.B Kırıkhanspor yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Sarı yeşilli temsilcimizde ligin 29’ncu haftasında oynanacak olan Batman Petrolspor maçının hazırlıkları keyifsiz başladı. Futbolcuların moralsiz ve üzgün oldukları dikkat çekerken, Darıca G.B Teknik Direktörü Özgür Vurur ve İlter Kasap futbolcularla bir toplantı yaptı. Kırıkhanspor karşısında kaybedilen 3 puan ve yaşanan olayların takım üzerinde stres yaratmaması için harekete geçen Vurur ve Kasap, futbolcuları gelecek hafta oynanacak olan Batman Petrolspor maçına motive etmeye çalışıyorlar. Toplantıda, final niteliği taşıyan 6 karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen deneyimli teknik adamlar, şampiyonluk inançlarından asla vazgeçmeyeceklerini söylediler. VURUR: AYAĞA KALKMALIYIZ Futbolcuların yaşanan olaylardan etkilenmemesi adına harekete geçen Darıca G.B teknik heyeti, takımı mental olarak iyi duruma getirmek için kolları sıvadı. Futbolcularına güvendiğini yineleyen Teknik Direktör Özgür Vurur, Batman maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisine başlayacaklarına inandığını söyledi. Ligde kolay maçın kalmadığını söyleyen Vurur, ‘’Her takımın bir hedefi var. Biz nasıl şampiyonluğa oynuyorsak diğer rakipler de play-off yarışına dahil olmak adına çalışıyorlar. Batman Petrolspor da bu rakiplerimizden bir tanesi. Bir yenilgisi bizim gardımızı asla düşürmez. Bir an toparlanıp ayağa kalkmalıyız’’ dedi.
Kırıkhanspor deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle dönen Darıca G.B’de Batman Petrolspor karşılaşmasının hazırlıklarına dün start verildi.

Saat 15:00’da yapılan antrenmanda futbolcuların keyifsiz olduklarını gözlemleyen Teknik Direktör Özgür Vurur ve Sportif Direktör İlter Kasap, futbolcularla toplantı yaparak Kırıkhanspor maçını unutmalarını ve kalan 6 maça konsantre olmaları gerektiğini söylediler.

Darıca G.B Kırıkhanspor yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Sarı yeşilli temsilcimizde ligin 29’ncu haftasında oynanacak olan Batman Petrolspor maçının hazırlıkları keyifsiz başladı. Futbolcuların moralsiz ve üzgün oldukları dikkat çekerken, Darıca G.B Teknik Direktörü Özgür Vurur ve İlter Kasap futbolcularla bir toplantı yaptı. Kırıkhanspor karşısında kaybedilen 3 puan ve yaşanan olayların takım üzerinde stres yaratmaması için harekete geçen Vurur ve Kasap, futbolcuları gelecek hafta oynanacak olan Batman Petrolspor maçına motive etmeye çalışıyorlar. Toplantıda, final niteliği taşıyan 6 karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen deneyimli teknik adamlar, şampiyonluk inançlarından asla vazgeçmeyeceklerini söylediler.

VURUR: AYAĞA KALKMALIYIZ

Futbolcuların yaşanan olaylardan etkilenmemesi adına harekete geçen Darıca G.B teknik heyeti, takımı mental olarak iyi duruma getirmek için kolları sıvadı. Futbolcularına güvendiğini yineleyen Teknik Direktör Özgür Vurur, Batman maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisine başlayacaklarına inandığını söyledi. Ligde kolay maçın kalmadığını söyleyen Vurur, ‘’Her takımın bir hedefi var. Biz nasıl şampiyonluğa oynuyorsak diğer rakipler de play-off yarışına dahil olmak adına çalışıyorlar. Batman Petrolspor da bu rakiplerimizden bir tanesi. Bir yenilgisi bizim gardımızı asla düşürmez. Bir an toparlanıp ayağa kalkmalıyız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.