Törk; “Darıca’da Orantısız Seçim Yarışı Yürütüyoruz”

Darıca 06.06.2018 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk; “Darıca’da Orantısız Seçim Yarışı Yürütüyoruz”

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak , “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da maddi anlamda orantısız bir seçim yarışı yürütüyoruz.” dedi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada AK Parti ile orantılı bir seçim çalışması yapılmadığını söyleyen CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, mahalle iftarlarında da AK Parti propagandası yapıldığını belirtti. Başkan Törk, “İktidar tüm maddi imkânlarını seçimleri kazanmak için seferber etmiş durumdadır. Belediye Başkanı belediyenin kaynakları ile her mahallede iftar sofraları kurup bu mübarek ayda geleneğimize uymayacak şekilde açıkça AK Parti propagandası yaparken, bisiklet dağıtım töreni adı altında milli eğitim müdürünü de yanına alarak aileleri stada toplayıp orada bize her türlü hakareti yapıp AK Parti propagandası yapmaktadır. ŞİKÂYETÇİ DEĞİLİM Henüz ihalesi dahi kesinleşmeden 5 yıl sonrası için Metroya durak bile konularak milletin aklıyla dalga geçilmektedir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da maddi anlamda orantısız bir seçim yarışı yürütüyoruz. Peki, bundan şikâyetçi miyim? Tabii ki hayır. Benim mahalle Pazarları girişlerinde stantlarda broşür dağıtan elleri hamurlu annelerim, evde çocuğunu bırakıp gelen bacılarım, harçlığını yol parasına verip bende varım diyen genç kardeşlerim var. Evinde yemeğini pişirip mahallesinde yoksul evine götürerek onlarla iftar açan kadınlarımız var. İşinden atılma pahasına evine zaman ayırmayıp hak, hukuk, adalet diyen bize yol arkadaşlığı yapan mahalle yönetimlerim var. SON ANA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK Gece yarılarına kadar bayrak asan sağa sola koşan umudumuz olan işsiz, üniversiteli, liseli gençlerimiz var. Kendisine bile yetmeyen emekli maaşını alır almaz partisine getirip bağış yapan büyüklerimiz var. Biliyorum ki arkamızda mazlumların duası, ezilenlerin ve ötekilerin değişim beklentisi var. Dahası kocaman yürekli inanmış ve umutlu bir örgütümüz var. Son ana kadar kararlı ve haklı mücadelemiz devam edecek. Büyük bir inançla söylüyorum ki; Millet kazanacak umut ve değişim kazanacak. Kalan 18 gün içinde Mevla’m görelim neyler Eylerse güzel eyler.” açıklamasında bulundu. KÜBRA AKABALI
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak , “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da maddi anlamda orantısız bir seçim yarışı yürütüyoruz.” dedi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada AK Parti ile orantılı bir seçim çalışması yapılmadığını söyleyen CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, mahalle iftarlarında da AK Parti propagandası yapıldığını belirtti. Başkan Törk, “İktidar tüm maddi imkânlarını seçimleri kazanmak için seferber etmiş durumdadır. Belediye Başkanı belediyenin kaynakları ile her mahallede iftar sofraları kurup bu mübarek ayda geleneğimize uymayacak şekilde açıkça AK Parti propagandası yaparken, bisiklet dağıtım töreni adı altında milli eğitim müdürünü de yanına alarak aileleri stada toplayıp orada bize her türlü hakareti yapıp AK Parti propagandası yapmaktadır.

ŞİKÂYETÇİ DEĞİLİM

Henüz ihalesi dahi kesinleşmeden 5 yıl sonrası için Metroya durak bile konularak milletin aklıyla dalga geçilmektedir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da maddi anlamda orantısız bir seçim yarışı yürütüyoruz. Peki, bundan şikâyetçi miyim? Tabii ki hayır. Benim mahalle Pazarları girişlerinde stantlarda broşür dağıtan elleri hamurlu annelerim, evde çocuğunu bırakıp gelen bacılarım, harçlığını yol parasına verip bende varım diyen genç kardeşlerim var. Evinde yemeğini pişirip mahallesinde yoksul evine götürerek onlarla iftar açan kadınlarımız var. İşinden atılma pahasına evine zaman ayırmayıp hak, hukuk, adalet diyen bize yol arkadaşlığı yapan mahalle yönetimlerim var.

SON ANA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Gece yarılarına kadar bayrak asan sağa sola koşan umudumuz olan işsiz, üniversiteli, liseli gençlerimiz var. Kendisine bile yetmeyen emekli maaşını alır almaz partisine getirip bağış yapan büyüklerimiz var. Biliyorum ki arkamızda mazlumların duası, ezilenlerin ve ötekilerin değişim beklentisi var. Dahası kocaman yürekli inanmış ve umutlu bir örgütümüz var. Son ana kadar kararlı ve haklı mücadelemiz devam edecek. Büyük bir inançla söylüyorum ki; Millet kazanacak umut ve değişim kazanacak. Kalan 18 gün içinde Mevla’m görelim neyler Eylerse güzel eyler.” açıklamasında bulundu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.