Törk; “Huzurevi’ni İstediğiniz Yere Yapacağız”

Darıca 16.02.2018 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk; “Huzurevi’ni İstediğiniz Yere Yapacağız”

Yaşlılar Derneği (YAS-DER) CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Törk, “CHP olarak belediyede iktidara geldiğimizde size huzurevi için seçenekler sunacağız. Siz nereyi isterseniz biz de oraya huzurevini inşa edeceğiz.” dedi.

Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Yaşlılar Derneği ile Huzurevi için yer konusunu konuşan Başkan Törk, “CHP olarak belediyede iktidara geldiğimizde size huzurevi yeri ile ilgili alternatifler sunacağız. Huzurevinin sahilde yer alması şart değil. İç taraflarda, yeşillikler içinde yer de olabilir. Size yerle ilgili alternatifleri sunacağız. Sizin o seçenekler arasında beğenip tercih ettiğiniz yere huzur evini inşa edeceğiz.” dedi. DİLEKÇE VERECEĞİZ Darıca’da yaşayan Suriyeliler’in kaç tanesine vatandaşlık verildiği konusunda bilgi kirliliği olduğunu söyleyen Başkan Törk, “Darıca’da yaşayan Suriyeliler’in kaç tanesine vatandaşlık verildiği konusunda bilgi kirliliği mevcut. Biz de bilgi kirliliğini gidermek amacı ile Darıca İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne bu konu hakkında bir dilekçe vereceğiz. Dilekçemiz İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ulaştığında bize 15 gün içerisinde cevap verilecek. Böylece ortaya çıkan bilgi kirliliği netliğe kavuşacak. ” diye konuştu.  
Yaşlılar Derneği (YAS-DER) CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Törk, “CHP olarak belediyede iktidara geldiğimizde size huzurevi için seçenekler sunacağız. Siz nereyi isterseniz biz de oraya huzurevini inşa edeceğiz.” dedi.

Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Yaşlılar Derneği ile Huzurevi için yer konusunu konuşan Başkan Törk, “CHP olarak belediyede iktidara geldiğimizde size huzurevi yeri ile ilgili alternatifler sunacağız. Huzurevinin sahilde yer alması şart değil. İç taraflarda, yeşillikler içinde yer de olabilir. Size yerle ilgili alternatifleri sunacağız. Sizin o seçenekler arasında beğenip tercih ettiğiniz yere huzur evini inşa edeceğiz.” dedi.

DİLEKÇE VERECEĞİZ

Darıca’da yaşayan Suriyeliler’in kaç tanesine vatandaşlık verildiği konusunda bilgi kirliliği olduğunu söyleyen Başkan Törk, “Darıca’da yaşayan Suriyeliler’in kaç tanesine vatandaşlık verildiği konusunda bilgi kirliliği mevcut. Biz de bilgi kirliliğini gidermek amacı ile Darıca İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne bu konu hakkında bir dilekçe vereceğiz. Dilekçemiz İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ulaştığında bize 15 gün içerisinde cevap verilecek. Böylece ortaya çıkan bilgi kirliliği netliğe kavuşacak. ” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.