19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk kendinden emin

Darıca 23.01.2019 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk kendinden emin

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk gazetemizin kendine yönelttiği soruları cevapladı...

CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TÖRK SON YEREL SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ Bu güveni boşa çıkarmayacağım CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerden zaferle çıkacağının nedenlerini gazetemizle paylaştı. BEN EN ÇOK AK PARTİLİLERE GÜVENİYORUM Darıca’da bir çok ev ziyaret programları gerçekleştirdiğini belirten CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Bu evlerin çoğu Ak Parti’ye oy veren vatandaşlarımız ağırlıklıdır. Kendilerinin ekmekten, ulaşıma kadar, Darıca’nın gelişiminden, halka dokunuşlarındaki noktalara kadar sıkıntıları var. Bu sıkıntı zamanla artık kırgınlığa da dönüşmüş durumda. Önümüzde ki yerel seçimlerde oy tercihlerini yaparken koşulsuz parti unsuru yada parti lideri unsuru göstermeyeceklerini de açıkça ifade ediyorlar. Ak Parti’ye oy veren vatandaşlarımızın dışında diğer partilere oy veren vatandaşlarımızda da bu görüş hakim. Bu görüşler sonrası tüm oklar şahsımın aday olduğu yerel seçimlerde bana ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Bende bu sorumluluğun gereğini yapacağım. Çok çalışacağım ve Darca Halkının beklentilerini boşa çıkarmayacağım.” dedi. PARTİNİN GELECEĞİ DEĞİL İLÇENİN GELECEĞİ ÖNEMLİ CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk yerel seçimlerde iktidar partisinin oy artırmak gibi bir hedefi ve derdi  olduğunun altını çizerek, “Bizim derdimiz Darıca’da yaşayan gençlerin, çocukların, kadınların, yaşlıların, engellilerin geleceğidir. Bunu siyasi bir parti yarışı olarak kabul etmediğimi her platformda dile getirdim. Bu Darıcalıların kendini ve ilçesini yönetme fırsatıdır. Çocuklarının geleceğini düşünme zamanıdır. Bir partinin oy artırma derdinden çok daha fazla sıkıntıları var bu ilçenin.  Ekonomik sorunlarla boğuşan, borçları ile boğulan, aile bireylerinin ihtiyaçları ile kafa yoran insanların karşısına oy derdi ile çıkmanın ötesinde onların dertlerine ilaç olacak projelerle hizmetlerle çıkılması gerektiğini düşünüyorum. “dedi. YÜZDE 60 BENİM DEĞİL DARICALININ GÖRÜŞÜDÜR Törk gittiği hiçbir platformda olumsuz bir etkileşim içinde olmadığının altını çizerek, “Hangi evin kapısını çaldıysam kimin elini sıktıysam samimi sıcak bir ilgiyle karşılaştım. İnsanlara giderken de onların hangi partiyle aralarında bağ olduğunu düşünmedim. Bilmeden gittim. Darıcanın nasıl kötü yönetildiğini anlattım. Bizim nasıl yönetmek istediğimizi anlattım. Onlarında bu yönetime katkı sunmaları gerektiğini ifade ettim. Aldığım tepki hem olumlu oldu. Bu tepkilerin karşılığında yüzde 60 alırsam şaşırmam dedim. Darıca’da yaşayan insanlar bana yada CHP’ye değil kendilerine oy verecekler. Bu çerçevede düşünürsek yüzde 60 bile az değil mi?” dedi.  
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk gazetemizin kendine yönelttiği soruları cevapladı...

CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TÖRK SON YEREL SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bu güveni boşa çıkarmayacağım

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerden zaferle çıkacağının nedenlerini gazetemizle paylaştı.

BEN EN ÇOK AK PARTİLİLERE GÜVENİYORUM

Darıca’da bir çok ev ziyaret programları gerçekleştirdiğini belirten CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Bu evlerin çoğu Ak Parti’ye oy veren vatandaşlarımız ağırlıklıdır. Kendilerinin ekmekten, ulaşıma kadar, Darıca’nın gelişiminden, halka dokunuşlarındaki noktalara kadar sıkıntıları var. Bu sıkıntı zamanla artık kırgınlığa da dönüşmüş durumda. Önümüzde ki yerel seçimlerde oy tercihlerini yaparken koşulsuz parti unsuru yada parti lideri unsuru göstermeyeceklerini de açıkça ifade ediyorlar. Ak Parti’ye oy veren vatandaşlarımızın dışında diğer partilere oy veren vatandaşlarımızda da bu görüş hakim. Bu görüşler sonrası tüm oklar şahsımın aday olduğu yerel seçimlerde bana ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Bende bu sorumluluğun gereğini yapacağım. Çok çalışacağım ve Darca Halkının beklentilerini boşa çıkarmayacağım.” dedi.

PARTİNİN GELECEĞİ DEĞİL İLÇENİN GELECEĞİ ÖNEMLİ

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk yerel seçimlerde iktidar partisinin oy artırmak gibi bir hedefi ve derdi  olduğunun altını çizerek, “Bizim derdimiz Darıca’da yaşayan gençlerin, çocukların, kadınların, yaşlıların, engellilerin geleceğidir. Bunu siyasi bir parti yarışı olarak kabul etmediğimi her platformda dile getirdim. Bu Darıcalıların kendini ve ilçesini yönetme fırsatıdır. Çocuklarının geleceğini düşünme zamanıdır. Bir partinin oy artırma derdinden çok daha fazla sıkıntıları var bu ilçenin.  Ekonomik sorunlarla boğuşan, borçları ile boğulan, aile bireylerinin ihtiyaçları ile kafa yoran insanların karşısına oy derdi ile çıkmanın ötesinde onların dertlerine ilaç olacak projelerle hizmetlerle çıkılması gerektiğini düşünüyorum. “dedi.

YÜZDE 60 BENİM DEĞİL DARICALININ GÖRÜŞÜDÜR

Törk gittiği hiçbir platformda olumsuz bir etkileşim içinde olmadığının altını çizerek, “Hangi evin kapısını çaldıysam kimin elini sıktıysam samimi sıcak bir ilgiyle karşılaştım. İnsanlara giderken de onların hangi partiyle aralarında bağ olduğunu düşünmedim. Bilmeden gittim. Darıcanın nasıl kötü yönetildiğini anlattım. Bizim nasıl yönetmek istediğimizi anlattım. Onlarında bu yönetime katkı sunmaları gerektiğini ifade ettim. Aldığım tepki hem olumlu oldu. Bu tepkilerin karşılığında yüzde 60 alırsam şaşırmam dedim. Darıca’da yaşayan insanlar bana yada CHP’ye değil kendilerine oy verecekler. Bu çerçevede düşünürsek yüzde 60 bile az değil mi?” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.