Törk Muhtarları Davet Etti

Darıca 23.03.2017 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk Muhtarları Davet Etti

CHP Darıca İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında, mahalleleri ve sokakları adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Ayrıca dernek, esnaf ve ev ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Referandumda yaptıkları çalışmalarla ilgili gayet olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk "Biz vatandaşa Cumhuriyet kazanımlarının ve çok partili demokrasinin sonunu getirecek olan bu tek adam anayasasına karşı neden 'Hayır' diyeceklerini ve değişiklik yapılmak istenen anayasa maddelerini tek tek anlatıyoruz. Niyet Hayır akıbet hayır olacak inşallah." dedi.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mart’ta Gebze'de olacağını belirten Yakup Törk "Genel Başkanımız Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da sendika, esnaf oda başkanları, STK ve dernek başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelecek. Ayrıca başka bir toplantıda da muhtarları ağırlayacak. Bu kapsamda muhtarlarımızı ziyaret ederek Genel Başkanımızın davetini birebir kendilerine ilettik." şeklinde konuştu.
CHP Darıca İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında, mahalleleri ve sokakları adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Ayrıca dernek, esnaf ve ev ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Referandumda yaptıkları çalışmalarla ilgili gayet olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk "Biz vatandaşa Cumhuriyet kazanımlarının ve çok partili demokrasinin sonunu getirecek olan bu tek adam anayasasına karşı neden 'Hayır' diyeceklerini ve değişiklik yapılmak istenen anayasa maddelerini tek tek anlatıyoruz. Niyet Hayır akıbet hayır olacak inşallah." dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mart’ta Gebze'de olacağını belirten Yakup Törk "Genel Başkanımız Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da sendika, esnaf oda başkanları, STK ve dernek başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelecek. Ayrıca başka bir toplantıda da muhtarları ağırlayacak. Bu kapsamda muhtarlarımızı ziyaret ederek Genel Başkanımızın davetini birebir kendilerine ilettik." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.