TÖRK'TEN MESAJ VAR

Darıca 21.05.2017 - 22:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÖRK'TEN MESAJ VAR

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Törk mesajında şu sözlere yer verdi."Toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla her yıl 16 Mayıs tarihinin içinde bulunduğu hafta “Sosyal Güvenlik Haftası” olarak kutlanmaktadır.  Sosyal Güvenlik; bireyin yaşadığı toplum içerisinde insan onuruna yakışır bir şekilde, başkalarına muhtaç olmadan hayatını sürdürebilmesinin ve kişisel özgürlüğünün teminatıdır. Bu teminatın en önemli unsurlarından biri de kaliteli, sürdürülebilir, insan odaklı bir sosyal güvenlik sistemidir.  Kurulduğu günden bugüne kadar sosyal güvenlik alanında hizmet alanlarının ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ilke edinmiş, iş ve işlemlerinde kanunlara ve kalite standartlarına uygun olarak hizmet veren, saygın bir kurum olan Sosyal Güvenlik Kurumuna toplumun neredeyse tamamını yakından ilgilendiriyor olması hasebiyle ülkemizin tüm kişi ve kurumları tarafından sahip çıkılması gerekmektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle, Sosyal Güvenlik Haftası'nın ülkemizin ve ilimizin tüm kesimleri ve özellikle işçi ve işverenlerimiz için kutlu olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.     
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Törk mesajında şu sözlere yer verdi."Toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla her yıl 16 Mayıs tarihinin içinde bulunduğu hafta “Sosyal Güvenlik Haftası” olarak kutlanmaktadır.

 Sosyal Güvenlik; bireyin yaşadığı toplum içerisinde insan onuruna yakışır bir şekilde, başkalarına muhtaç olmadan hayatını sürdürebilmesinin ve kişisel özgürlüğünün teminatıdır. Bu teminatın en önemli unsurlarından biri de kaliteli, sürdürülebilir, insan odaklı bir sosyal güvenlik sistemidir.

 Kurulduğu günden bugüne kadar sosyal güvenlik alanında hizmet alanlarının ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ilke edinmiş, iş ve işlemlerinde kanunlara ve kalite standartlarına uygun olarak hizmet veren, saygın bir kurum olan Sosyal Güvenlik Kurumuna toplumun neredeyse tamamını yakından ilgilendiriyor olması hasebiyle ülkemizin tüm kişi ve kurumları tarafından sahip çıkılması gerekmektedir.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Sosyal Güvenlik Haftası'nın ülkemizin ve ilimizin tüm kesimleri ve özellikle işçi ve işverenlerimiz için kutlu olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.