19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk'ten Mesaj Var

Darıca 29.11.2017 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk'ten Mesaj Var

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca ilçe başkanı Yakup Törk peygamberimizin 1446. doğum günü olan mevlit kandili mesajı yayınladı:

Törk mesajında, "Mevlit Kandili peygamberimizin mesajlarını anlamak için önemli bir gündür. Mevlit kandilinin tüm insanlık alemine sevgi kardeşlik huzur ve barış getirmesini diliyorum. Peygamberimizin yaşamı boyunca adalete ve insan haklarına önem vermesi bu günki yöneticilerce örnek alınmalıdır. Mevlit Kandilinin Peygamberimizin insanlık alemine getirmiş olduğu mesajları anlamamıza aracı olmasını diler tüm Darıcalı hemşehrilerimin Mevlit Kandilini kutlarım." sözlerine yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Darıca ilçe başkanı Yakup Törk peygamberimizin 1446. doğum günü olan mevlit kandili mesajı yayınladı:

Törk mesajında, "Mevlit Kandili peygamberimizin mesajlarını anlamak için önemli bir gündür. Mevlit kandilinin tüm insanlık alemine sevgi kardeşlik huzur ve barış getirmesini diliyorum. Peygamberimizin yaşamı boyunca adalete ve insan haklarına önem vermesi bu günki yöneticilerce örnek alınmalıdır.

Mevlit Kandilinin Peygamberimizin insanlık alemine getirmiş olduğu mesajları anlamamıza aracı olmasını diler tüm Darıcalı hemşehrilerimin Mevlit Kandilini kutlarım." sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.